Hirmagazin.eu
Főoldal » Fejek hullhatnak a rendőrségen Lajcsi miatt
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Fejek hullhatnak a rendőrségen Lajcsi miatt

Ha va­ló­ban fel­hasz­nál­ha­tat­lan bi­zo­nyí­ték alap­ján tart­ják fogva Ga­lam­bos La­jost, akkor nyo­mo­zók fe­lel­het­nek az ál­lá­suk­kal a bak­lö­vé­sért.

Ahogy tegnap a Ripost is megírta, elképzelhető, hogy Lagzi Lajcsi mégsem marad előzetes letartóztatásban jövő év elejéig, és akár már otthon is karácsonyozhat. Az elzárását ugyanis arra hivatkozva rendelték el a hatóságok, hogy a zenész részéről fennáll a veszélye a tanúk megvesztegetésének. Amit egy olyan rögzített telefonbeszélgetésre alapoztak, ami egy másik nyomozás kapcsán került a birtokukba. Ám éppen ezért, ebben az ügyben nem használhatnák fel bizonyítékként a beszélgetést. Vagyis Lajcsit  jogtalanul tartják fogva több mint negyven napja.

A mulatós király ügyvédei erre hivatkozva nyújtottak be fellebbezést. Amit, ha elfogadnak, akkor Galambost nemcsak kiengedik, de akár kártérítésre is számíthat a téves fogva tartás miatt. Sőt az is benne van a pakliban, hogy a rendőrségen fejek hullhatnak majd. Főleg azok után, hogy Lajcsi felesége, Boglárka esetében is kénytelenek voltak elismerni, nem volt megalapozott a letartóztatása – írja a Bors.

Fejek hullhatnak a rendőrségen Lajcsi miatt

(Fotó: TV2)

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Július óta semmit sem tudni a 15 éves Lajosról – fotó

Géza

Szörnyű gyanú, budapesti csatornarendszerben keringhet VV Fanni teste!

Mazsi

Friss hír! Baleset történt az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------