Hirmagazin.eu
Főoldal » Fegyveres ámokfutó lőtt le ártatlan embereket Chicagóban: hárman meghaltak, többen életveszélyben, köztük egy 15 éves kislány is
Külföld

Fegyveres ámokfutó lőtt le ártatlan embereket Chicagóban: hárman meghaltak, többen életveszélyben, köztük egy 15 éves kislány is

Három embert megölt, négyet életveszélyesen megsebesített egy 32 éves fegyveres ámokfutó Chicagóban és egy közeli városban.

Négy óra alatt több helyen is lövöldözött, mielőtt a rendőrök tűzharcban agyonlőtték – írja a 24.hu az ABC Newsra hivatkozva.

A támadó először egy autójában ülő 30 éves férfira lőtt le, aki a Chicagói Egyetem hallgatója volt, a helyszínen belehalt sérüléseibe. Ezt követően egy biztonsági őrt vett célba a Jason Nightengale nevű férfi, aki szintén meghalt, egy 77 éves nő is golyót kapott, az ő állapota kritikus. A támadó később egy 20 éves férfira, és egy 81 éves nőre lőtt rá, előbbi életét vesztette a támadásban, a nyugdíjas pedig életveszélyben van. Ezzel nincs vége: ezután egy 15 éves lányra is rálőtt, állapota neki is kritikus.

A támadó ezt követően autóba ült és Evanston településig vezetett, itt szintén életveszélyesen megsebesített egy nőt. A rendőrök itt keveredtek tűzharcba vele, itt tudták lelőni a férfit.

Nightengalet évek óta több bűncselekmény miatt is letartóztatták már a rendőrök, többek között fegyver és kábítószer birtoklása, lopás és családon belüli erőszak miatt is.

Fotót adtak ki a támadóról, Jason Nightengale-ről / Fotó: MTI EPA Fotót adtak ki a támadóról, Jason Nightengale-ről / Fotó: MTI EPA

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: MTI EPA

Hasonló hírek

Öngyilkos merénylő robbantott Pakisztánban

Edit

Trump közzéteszi a Kennedy-gyilkosság összes dokumentumát

Géza

Heves orosz légicsapások voltak Szíriában

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!