Hirmagazin.eu
Főoldal » „Fatális véletlen okozta a halálát” – A család várja a mindent tisztázó boncolás eredményét
Külföld

„Fatális véletlen okozta a halálát” – A család várja a mindent tisztázó boncolás eredményét

Hiába telnek a napok, a tragikus sorsú férfi szülőfalujában, Ekecsen még mindig a rejtélyes haláleset tartja izgalomban a helyieket.

A 49 éves, öngyilkos szlovákiai magyar sofőr rokonai úgy tudják, már megvolt a boncolás, s türelmetlenül várják, hogy kézhez kapják a jegyzőkönyvet, ami választ adhat minden kérdésükre. Úgy sejtik, fatális véletlen okozta a fuvaros tragédiáját, aki – szerencsétlen módon – azt hitte, koronavírusos, ezért önként menekült a halálba.

– Még mindig nem kaptunk pontos választ arra, valóban beteg volt-e az elhunyt rokonunk. Mivel a második gyorsteszt elmaradt, csak a boncolási jegyzőkönyvből tudhatjuk meg, hogy tényleg megfertőződött-e a koronavírussal. Mert ha nem, akkor egy fatális véletlen okozta a halálát – nyilatkozta a Blikknek a tragikus sofőr családtagja.

– Nagyon megviselte a családunkat ez a tragédia, nehezen viseljük a gyászt, a fájdalmat. Majd ha megkapjuk a boncolási jegyzőkönyvet, utána döntünk a temetés helyéről és idejéről – tette hozzá a sofőr rokona.

– Az öngyilkossághoz vezető út egy folyamat, ami nem egyik napról a másikra alakul ki. Vannak veszélyeztető tényezők, amik növelik annak a valószínűségét, hogy valaki önmaga ellen fordulhat. Ilyen például egy komoly betegségről szóló rossz hír is – mondta a Blikknek Makai Gábor (37) klinikai szakpszichológus.

– Az első természetes reakció a sokk. Alapvetően az ember mozgósítja problémamegoldó stratégiáit, hogy megküzdjön a koronavírus hírével. Semmi esetre se pánikoljunk, hanem gondoljunk végig, mi vár ránk, higgadtan és következetesen járjunk el, és tartsuk be az orvosi előírásokat, ami kapaszkodóul szolgál a gyógyulási folyamatban. Tekintsünk előre, milyen szabályokkal jár az elkövetkező pár hét, és amit feltétlenül el kell intézni, azt ne halogassuk.

Mint azt a Blikk megírta, a fuvarozóként dolgozó férfi a betegség jeleit észlelte magán, ezért elvégeztette a gyorstesztet, ami pozitív lett. Ezután telefonon megosztotta félelmeit az egyik barátjával, majd közölte, hogy öngyilkos lesz. Kocsijával kigurult a faluból, a határban álló gátőr háza kertjében leparkolt. Mire a rendőrség és a mentők rátaláltak a hálószobában, addigra egy disznóvágáshoz használatos szögbelövő pisztollyal főbe lőtte magát. Már nem tudták megmenteni az életét.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Isteni sugallatra kivágta a nyelvét egy főiskolás lány

Edit

Embert ölt egy medve Maros megyében

Géza

Bozótvágó késes támadás Stuttgart közelében, egy ember meghalt

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------