Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Farkas Helga-gyilkosság: rejtélyes levél került elő
Farkas Helga holtteste sosem került elő. Kép: blikk

Farkas Helga-gyilkosság: rejtélyes levél került elő

Hirdetés

Olasz kapcsolata volt Farkas Helga elrablójának – írja a Magyar Nemzet. Az olasz férfi rendszeresen látogatta a börtönben a Farkas Helga 1991-es elrablása miatt tízéves szabadságvesztésre ítélt Csapó Józsefet.

A férfi – az ügy egykori nyomozója szerint – annak az olasz maffiacsoportnak a tagja, amelyik meggyilkolta a fiatal lányt. A lap szerint a kapcsolatot Csapó egyik levele bizonyítja, amelynek hiteles másolata az emberrablási ügy egykori nyomozójának, Palatinus Gábornak a birtokába került.

Farkas Helga holtteste sosem került elő.
Kép: blikk

“Most volt beszélőm a napokban, mivel az olasz haverom nem tud most Magyarországra jönni, beküldte a feleségét” – olvasható a levélben, amely nem sokkal az ezredforduló után íródott. A Magyar Nemzet nem számolhat be a levél bővebb tartalmáról, de azt írják, egyértelmű, hogy Csapónak olyan olasz kapcsolatai voltak, amelyeknek közük van Farkas Helga elrablásához. Ez anno elkerülte a börtönelhárítás figyelmét is.

A lap tavaly novemberben számolt be róla, hogy Dél-Olaszországban rábukkantak arra a férfira, akinek tenyérlenyomata azonos azzal, amelyet 26 évvel ezelőtt találtak az eltűnt Farkas Helga – bűntény után megkerült – autójának visszapillantó tükrén.

Mint ismert: A fiatal orosházi lány a rendszerváltás utáni első emberrablás áldozata volt. Egy piros Mazdával indult el otthonról, majd eltűnt. Elrablói váltságdíjat követeltek a tehetős Farkas családtól. Holtteste máig nem került elő, meggyilkolásáért senkit sem ítéltek el.

Forrás: blikk

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: