Image default
Otthon, lakberendezés, kert

Fapados lámpabura bizonytalan ideig

lampa

Az átmeneti megoldás, a vezetéken logó villanykörte helyett dobd fel egy kosárral a plafonvilágítást, s készíts pillanatok alatt egyedi lámpaburát. éppen csak addig, míg megleled a tökéletes megoldást.

A kosárról elsőre a fonott vagy háncs, avagy vessző alapú jut eszünkbe. Nincs is ezzel gond, ha az a bizonyos kosár stílusos, akkor jöhet, pillanatok alatt látványos eleme lehet a térnek, csupáncsak az aktuális kosárdivatot és színvilágot kell szem előtt tartanunk.

Egy egyszerű drótkosarat illesszünk a foglalat fölé. Ettől a megoldástól ne várjunk irányított fényt, hiszen a drót pusztán látványelem, mint valóságos burok a villanykörte felett.

Fém kosárral már jobban járunk, ha próbáljuk egy irányba terelni a fényt és hangulatos világításra is vágyunk egyben. A nagyobb mértékű praktikum több munkát igényel, szükséges átfúrni a kosár alját, majd a vezeték áthelyezése következik.

E két megoldás a skandináv stílus, ipari-loft, bohém világ mellett megfér. Egy ideig, azért túlzottan ne éljük bele magunkat, keressünk valami komolyabb burát.

Milyen jól mutat az eltérő struktúrájú esernyőtartó kosarakból kialakított lámpabura csokor, amelynek érdekességét tovább fokozza a fakorong alap. Ezzel aztán bőven akad tennivaló, jól mutat nyaralóban, ahol hosszabbtávon is gondolkozhatunk a megoldásban.

A végére romantikus hálószobák kedvelőinek ajánlunk asztali lámpa buráját kosárból, amelynek bája fokozott a vintage hangulatú levél és könyvrészletek rátűzésétől.

lampa2

Reméljük meghoztuk a kedvet a magányosan lógó villanykörték bolondossá tételéhez.

Forrás: marmalade; Képek: marmalade;

Hasonló hírek

Ültess a fák köré gyönyörű virágokat, legyen különleges a kerted

Edit

Ezt tedd a hűtőbe, soha többé nem lesz büdös

Mazsi

Anyósom egész nyáron uborkaszeletet tart az ablakban. Azt hittem megőrült, de ma már én is hálás vagyok neki!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------