Image default
Tudástár - minden érdekesség

Fantasztikus filmbe illő jelentet fotózott az egyik műholdunk – VIDEÓ

Kü­lö­nös kép­koc­kákra buk­kan­tak a kí­ván­csi in­ter­ne­te­zők a SOHO Lasco C3 napfi­gyelő mű­hold szep­tem­ber 21-i nyil­vá­nos fel­vé­te­lei közt.

Már eddig is számos alkalommal fedeztek fel furcsa, azonosítatlan tárgyakat a szemfüles internetbúvárok a NASA űreszközének nyilvános fotói között. Sokan úgy gondolják, hogy az amerikai kormány és a NASA régóta tisztában van azzal, hogy idegen űrhajók állomásoznak a Nap közelében, és annak kilökődő forró anyagából, gázaiból nyernek ki energiát, de  ezt a tényt nem hajlandóak hivatalosan elismerni.

Fantasztikus filmbe illő jelentet fotózott az egyik műholdunk

A legfrissebb képek közt is volt néhány, amelyek lázba hozták a földönkívüliekre vadászó közösségeket. Az ufóvadász körökben már eddig is jól ismert forma bukkant fel a Nap közelében, amely most mintha egy energiasugarat lőtt volna egy kisebb fénylő objektumra.

A gyanús formák és a szokatlanul hosszú, vékony fénysáv biztosan nem a napkitörések hatására jöttek létre – állítják az önjelölt szakértők.

Egyesek szerint a földönkívüliek közt dúló űrcsata egyik pillanatát sikerült elkapnia a műhold kamerájának.

Bármilyen hihetetlennek tűnik, földönkívüliek háborúja zajlik a Naprendszerben!

– vélik sokan. Még arról is születtek fantasztikusabbnál fantasztikusabb teóriák, hogy ki kivel harcol. Mivel egyes források évek óta terjesztik, hogy több tucat értelmes faj gyűlt össze a Naprendszerünkben, vannak, akik  szerint elképzelhető, hogy közöttük tört ki egy konfliktus… Egyesek szerint vannak fix pontok, ahol évek óta folyamatosan bukkannak fel különös fényanomáliák, hatalmas csillagközi űrhajónak tűnő alakzatok. Talán féreglyukak bejárata található azokon a helyeken… Rajtuk keresztül akár fényéveket is utazhatnak az idegenek néhány perc alatt. 

Az ufóvadászok szerint a különös objektumokat a NASA igyekszik eltüntetni a képekről, de nem tudnak elég gyorsan és alaposan dolgozni, ezért minduntalan átcsúszik néhány kellemetlen tartalmú kép a szűrésen. Mint például ez is:

Fantasztikus filmbe illő jelentet fotózott az egyik műholdunk 1

Űrszemét, adatátviteli hiba, fénytörés a kamera lencséjén, kozmikus sugárzás – ezekhez hasonló dolgokkal próbálják magyarázni a különös felvételeket…

Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt időszakból nem ez az egyetlen, űrben készült felvétel, amelyen egyesek szerint űrbeli harci cselekmény látható…

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Kiadták az utolsó figyelmeztetést: decemberben itt az idegenek inváziója

Mazsi

Police Coffee

info

5 rejtély, amire még a tudomány sem tudja a választ – VIDEÓ

Mazsi