Hirmagazin.eu
Főoldal » Fájdalmas vallomást tett Oláh Ibolya
Bulvár

Fájdalmas vallomást tett Oláh Ibolya

Az énekesnő három év kihagyás után áll ismét színpadra, még Presser Gáborral is közös munkára készülnek.

A dalaival gyógyítja magát Oláh Ibolya. A Megasztár első szériájának második helyezettje önálló estjén terápiás jelleggel mesél nehézségeiről, élete legtragikusabb és legszebb pillanatairól. Hogy származása miatt milyen nehezen sikerült elfogadtatnia magát, hogy az évek során kifulladt a nagy hajtásban, majd három esztendőnyi kihagyás után hogyan talált magára. Különleges, zongorára komponált show-jában vet számot életével, amelyben számos kisebb-nagyobb sorstragédia rejlik.

“Volt egy nagyon kedves barátom, akiről a mai napig nehéz beszélnem. Az utcára került, egy másik barátom kérdezte, vajon ránk is ez a sors vár? Nem tudtam mit mondani erre, mert legbelül azt éreztem, igen – vallotta be a hónapokig valóban fedél nélkül élő Ibolya, akit később árvaházi nevelője értesített arról, hogy a barát öngyilkos lett. – Csak annyit tudtam mondani, hogy sajnos, nem vagyok meglepve…”

Az énekesnő úgy emlékszik, ebben az időszakban az ő mindennapjait is a reménytelenség határozta meg, rengeteg árvaházat, családot járt meg a boldogságot keresve, hiába. Vigaszt csak a zenében talált, de a karrierje kezdetét kísérő emberekben is sokszor csalódnia kellett.

Volt egy időszakom, amikor azt éreztem, én nem lehetek boldog.Az emberek jöttek-mentek az életemben. Valaki megmaradt, valaki nem, olyan furcsa sztori ez. Rengeteg mindent megéltem, nagyon nehéz helyzetekbe kerültem, de azt is láttam magam körül, hogy nagyon szegény emberek egy nyomorúságos viskóban is tudnak boldogok lenni– mesélte Ibolya. – Igazából egy helyen éreztem magam mindig is komfortosan, a színpadon. Ott mindig minden magától értetődő volt.”

Mégis kellett három év, hogy kifújja magát és elvonuljon a világ elől, és csak magával törődjön.

“Tizenegy éven keresztül fesztiváloztam, belefásultam. Akartam egy kis nyugalmat. Három évig semmit sem csináltam, nem érdekelt az egész, aztán találkoztam Nagy Vikivel, kitaláltuk a műsort. Megtaláltam magam, és úgy beszélhettem, mint előtte soha – mesélte lelkesen a Blikknek Ibolya, akinek a pörgés is elkezdett hiányozni. – Már hiányzik az őrület, egy-két évet még megtolnék mindenképp – mondta nevetve az énekesnő, hozzátéve: nagy, közös színházi projektre készül Presser Gáborral. – Nagy durranás lesz! Hiszem, azok a kapuk is kitárulnak majd, amik bezárultak vagy ki se nyíltak előttem eddig.”

Forrás, fotó: Ripost

Hasonló hírek

Hihetetlen, de igaz: itt lopták meg a TV2 műsorvezetőjét – VIDEÓ

Mazsi

Tehetetlenek az orvosok: nem tudják, mi a baja a magyar sportolónak

Mazsi

Britney Spears rehabra került

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------