Image default
Életmód hírek

Fájdalmas tündérmese: ezért ment férjhez az 5 éves kislány

A legszomorúbb történet, amit valaha hallottál: a gyógyíthatatlan beteg kislány bakancslistáján többek között a saját esküvője szerepelt. A szülők cselekedtek.

Szívbemarkoló ennek az ötéves kislánynak a története. Eileidh Paterson, a gyógyíthatatlan rákbeteg kislány ugyanis ennyi idősen ment férjhez.

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány

A kislánynál kétéves korában diagnosztizáltak neuroblasztómát. Ez a ráktípus kizárólag gyermekeket támad meg; az idegsejtek szövetein nő daganat, és sajnos a legtöbb esetben gyógyíthatatlan. Így volt Eileidh esetében is. A betegség szétterjedt a szervezetében, megjelent a mellékveséjében, a nyirokrendszerében, megfertőzte a hasnyálmirigyét, az állkapcsát és a csontvelőjét is. Amikor az orvosai közölték a családdal, hogy nincs remény, a szülők úgy döntöttek, hogy teljesítik az öt éves Eileidh utolsó kívánságait. A kislány ugyanis három évig járta a kórházakat, szinte egész életében valamilyen kezelés alatt állt, így a szülők azt akarták, hogy az utolsó napjai teljesek legyenek, és végre igazi gyermeki örömöket, élményeket is szerezzen.

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 1

Eileidh bakancslistáján első helyezett volt egy szuperhős-filmzenére belépős esküvő álmai hercegével – a hatéves Harrison Grierrel.

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 2

A ceremóniát június 18-án tartották, szűk családi és baráti körben. A szülők odafigyeltek, hogy minden tökéletes legyen: egy konferenciáknak is helyet adó termet béreltek, a dekoráció olyan volt, mint egy felnőtteknek készült esküvőn, és az egészet egy rendezvényszervező cég bonyolította le. A két gyermek nem gyűrűt, hanem nyakláncot adott egymásnak, melyekre rá volt gravírozva, hogy „barátok örökké.” A vőlegény édesanyja meghatottan mondta, hogy a két gyerek mindig is nagyon közel állt egymáshoz, és a kisfiú sokszor emlegette, hogy nagyon szereti a lányt, és egyszer el fogja venni feleségül.

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 3

Eileidh-t a bátyja vezette a rózsaszínű oltárhoz, miközben a kislány édesanyja egy olyan mesét olvasott fel, aminek főszereplője egy neuroblasztómás kislány volt – a rák pedig egy gonosz szörnyeteg. Nagyjából 200 ember vett részt az eseményen, ahol természetesen volt tánc, svédasztal édességekből, arcfestés, torták szuperhősökkel és Eileidh kedvenc meseszereplőivel, beleértve a fogtündért is.

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 4

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 5

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 6

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 7

A kislány többi kívánságát is tudták teljesíteni a szülők, hála a bőkezű adományozóknak; így Eileidh úszhatott sellőkkel, meglátogathatta Disneylandet, utazhatott a londoni óriáskeréken, és végre láthatott igazi havat.

Borzasztó, ha egy gyermeknek ilyen szörnyű betegséggel kell küzdenie, szülőként szinte felfoghatatlan. Az öt éves kislány bátran küzdött a rákkal, de a kívánságlistája azt mutatja, hogy a gyerekeknek még tündérmesékre, hercegekre, egy színes világra van szükségük.

Eileidh Paterson 2017.07.01-én hunyt el.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ezzel a módszerrel hozta vissza az életbe depressziós feleségét a férj

info

Ágyi poloskák csíphették össze a kisbabát a Heim Pál Gyermekkórházban – VIDEÓ

Mazsi

Agybeteg intézkedések, próbálkozások: Halott apja tartozását hajtanák be Rékán – 1,3 milliót követelnek a 3 éves kislánytól! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------