Hirmagazin.eu
Főoldal » Fájdalmas tündérmese: ezért ment férjhez az 5 éves kislány
Életmód hírek

Fájdalmas tündérmese: ezért ment férjhez az 5 éves kislány

A legszomorúbb történet, amit valaha hallottál: a gyógyíthatatlan beteg kislány bakancslistáján többek között a saját esküvője szerepelt. A szülők cselekedtek.

Szívbemarkoló ennek az ötéves kislánynak a története. Eileidh Paterson, a gyógyíthatatlan rákbeteg kislány ugyanis ennyi idősen ment férjhez.

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány

A kislánynál kétéves korában diagnosztizáltak neuroblasztómát. Ez a ráktípus kizárólag gyermekeket támad meg; az idegsejtek szövetein nő daganat, és sajnos a legtöbb esetben gyógyíthatatlan. Így volt Eileidh esetében is. A betegség szétterjedt a szervezetében, megjelent a mellékveséjében, a nyirokrendszerében, megfertőzte a hasnyálmirigyét, az állkapcsát és a csontvelőjét is. Amikor az orvosai közölték a családdal, hogy nincs remény, a szülők úgy döntöttek, hogy teljesítik az öt éves Eileidh utolsó kívánságait. A kislány ugyanis három évig járta a kórházakat, szinte egész életében valamilyen kezelés alatt állt, így a szülők azt akarták, hogy az utolsó napjai teljesek legyenek, és végre igazi gyermeki örömöket, élményeket is szerezzen.

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 1

Eileidh bakancslistáján első helyezett volt egy szuperhős-filmzenére belépős esküvő álmai hercegével – a hatéves Harrison Grierrel.

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 2

A ceremóniát június 18-án tartották, szűk családi és baráti körben. A szülők odafigyeltek, hogy minden tökéletes legyen: egy konferenciáknak is helyet adó termet béreltek, a dekoráció olyan volt, mint egy felnőtteknek készült esküvőn, és az egészet egy rendezvényszervező cég bonyolította le. A két gyermek nem gyűrűt, hanem nyakláncot adott egymásnak, melyekre rá volt gravírozva, hogy „barátok örökké.” A vőlegény édesanyja meghatottan mondta, hogy a két gyerek mindig is nagyon közel állt egymáshoz, és a kisfiú sokszor emlegette, hogy nagyon szereti a lányt, és egyszer el fogja venni feleségül.

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 3

Eileidh-t a bátyja vezette a rózsaszínű oltárhoz, miközben a kislány édesanyja egy olyan mesét olvasott fel, aminek főszereplője egy neuroblasztómás kislány volt – a rák pedig egy gonosz szörnyeteg. Nagyjából 200 ember vett részt az eseményen, ahol természetesen volt tánc, svédasztal édességekből, arcfestés, torták szuperhősökkel és Eileidh kedvenc meseszereplőivel, beleértve a fogtündért is.

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 4

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 5

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 6

Fájdalmas tündérmese ezért ment férjhez az 5 éves kislány 7

A kislány többi kívánságát is tudták teljesíteni a szülők, hála a bőkezű adományozóknak; így Eileidh úszhatott sellőkkel, meglátogathatta Disneylandet, utazhatott a londoni óriáskeréken, és végre láthatott igazi havat.

Borzasztó, ha egy gyermeknek ilyen szörnyű betegséggel kell küzdenie, szülőként szinte felfoghatatlan. Az öt éves kislány bátran küzdött a rákkal, de a kívánságlistája azt mutatja, hogy a gyerekeknek még tündérmesékre, hercegekre, egy színes világra van szükségük.

Eileidh Paterson 2017.07.01-én hunyt el.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Névnapok január 20.

info

Kiderült, mennyi kávé segít leginkább a szervezetünknek

Géza

Névnapok július 31-én

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------