Hirmagazin.eu
Főoldal » Fájdalmas bőrelváltozást okozhat ez a vakcina.., vagy, a legjobb arányt tudja ez a vakcina..
Egészség - betegség

Fájdalmas bőrelváltozást okozhat ez a vakcina.., vagy, a legjobb arányt tudja ez a vakcina..

Anglia: Ez a figyelmeztetés a New England Journal of Medicine angol orvosi szaklapban jelent meg!

A figyelmeztetést az orvosok egy csoportja szerdán tette közzé a New England Journal of Medicine nevű orvosi szaklapban, miután 30 héttel egy 30 ezer fős vizsgálat után 12, Moderna vakcinával beoltott emberen jelentkeztek fájdalmas, viszkető bőrelváltozások.

A BETEGEK FELÉNÉL MEGJELENT

– A betegek közül ötnél 10 centi átmérőjű bőrelváltozás volt az injekció beadásának helyén – áll az orvosok közös levelében, akik elmondták, hogy két ember máshol, például könyöktájékon és tenyéren is tapasztalt hasonló kiütést – írta a New York Post.

Az orvosok azt is elárulták, hogy egyelőre nincs ok az aggodalomra, ugyanis a kiütések, ahogyan jöttek, úgy hamarosan el is tűntek minden betegnél.

HAMAR ELTŰNNEK A KIÜTÉSEK

A KIÜTÉSEK ÁTLAGOSAN NYOLC NAPPAL AZ ELSŐ ADAG VAKCINA BEADÁSA UTÁN JELENTKEZTEK, DE KÖRÜLBELÜL NÉGY VAGY ÖT NAPPAL KÉSŐBB MINDEN ESETBEN ELMÚLTAK

– szögezte le a jelentés. A betegeket minden esetben arra biztatták, hogy vegyék fel a második adagot is, és ne szakítsák meg az oltási folyamatot.

MÁSODSZORI OLTÁSRA KEVESEBB A MELLÉKHATÁS

Közülük három embernek ugyan a következő immunizálás alkalmával is előbukkantak a mellékhatások, de ebben az esetben sem tartottak sokáig, nyom nélkül elmúltak.

Az orvosok hangsúlyozták, hogy a mellékhatások ártalmatlannak tűnnek, bár könnyű összetéveszteni őket komolyabb problémákkal.

Summa-summarum: 30 ezer emberből 12 fő, az angol orvosi szaklap szerint, .. akkor lefordítjuk: Megbetegedési arány – 1 a 2500-hoz, azaz 1/2500. A legjobb arány, amit eddig olvastunk! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A magzat arca tükrözi az anya dohányzásának káros hatásait

info

Pánikrohama előtt és után is szelfizett. Megrázó a különbség!

info

Melyik a legveszélyesebb élvezeti cikk?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!