Image default
Időjárás

Faggyal és hóval kezdi meg uralmát a December – ilyen időre számítsunk a jövő héten

December első hete igazi télies időt hoz majd, és az éjszakai fagyok mellett országszerte havazás is várható a hét elején

tájékoztat a köpönyeg.hu

Hétfőn délutánig borús idő lesz, ami sok csapadékkal párosul ajd. Az északi országrészekben havazás, havas eső is lehet, míg az ország többi pontját eső várható. Megmaradó hóra csak a reggeli órákig lehet számítani, a hegységekben 5-15, síkvidéken 1-6 cm-es olvadozó, tapadó hóréteg alakulhat ki.

Kora délután a felhőzet csökkenni kezd, és a csapadék is megszűnik, az átlaghőmérséklet 0 és 5 fok között alakul nap közben.

Kedden, az olykor viharossá fokozódó ÉNy-i szél hatására tovább csökken a felhőzet és naposra fordul az idő. A reggeli órákban -2, délután +3°C körüli értékeket mérhetünk.

szerdai és csütörtöki napokon a gyenge felhőzet megmarad, de többnyire napos, hideg téli idő várható, reggel a hőmérséklet -10 és -2 fok között alakul, nap közben pedig 0 és +6 fok lesz.

Pénteken reggel ködös és párás lesz a levegő, nap közben pedig erős felhősödés várható. Gyenge szitáló eső helyenként előfordulhat, de jelentős csapadékra nem kell számítani. A hőmérséklet +4 és +6 fok között alakul.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hűvös, szeles, záporos hétvége

info

Hétfőn kitart még a meleg, kedden jön a lehűlés

info

Gyökerestől kidőlt fák, letarolt tetők: lecsapott a vihar Budapestre tegnap

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------