Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Facebookon élőzte, ahogy 130 fölött előzget a Gyömrői úton

Kapucniban, napszemüvegben, de ettől még nem úszta meg a rendőrség figyelmét, eljárás indul ellene.

Az RTL Klub híradója közölte és dolgozta fel a fordos srác videóját, amiben kilométereken át előzgeti a kocsisort kézben tartott telefonnal, hangosan káromkodva. Az autóval, amit ugyan Mustangnak hív, de ez inkább egy öreg Escort lehetett.

A Facebook élőző funkciója egy sokéves dolog, valahogy mégis az utóbbi hónapokban lett érezhetően sok ilyen élőzve száguldó idióta. A messze legsúlyosabb hazai eset az RTL anyagában is emlegetett tavaly májusi ceglédberceli volt, ahol nyolc embert vitt magával a halálba egy román sofőr, mert az élőzésre figyelt, de volt még sok hasonló tragédia az elmúlt egy évben. Az ORFK és az Aegon épp a napokban jelentett be egy közlekedésbiztonsági kampányt, ami kifejezetten a vezetésközbeni telefonhasználatról szól. Itt írtunk róla:

A videót a totalcar oldalán nézheted meg:

https://totalcar.hu/magazin/hirek/2019/04/24/facebookon_elozte_ahogy_140-nel_elozget_a_ferihegyi_gyorsforgalmin/amp?fbclid=IwAR3VhzA2wCqLq-f_U1stLBKw-YesaplxfzF0SS5Bj_y2wiSggocOIMZNOag

totalcar

Hasonló hírek

Tragédia: meghalt egy ember a balatonboglári kalandparkban

Géza

Emberölés, forró nyomon a magyar zsaruk

Mazsi

Több tucat illegális migráns érkezett hazánkba a hétvégén, de hiába, mert rendőreink igaz hazaszeretettel biztosítják nyugalmunkat! Oszd meg!

Géza