Image default
Belföldi hírek

Fabatkát sem ér a kerted, ha ez az apróság hiányzik belőle

Nem ad oxigént, nem nyújt menedéket, nem ehető, mégis nagyon kell egy normális kertbe – mi lehet ez?

Egy igazán ütős kerthez sok minden kell, mindenek előtt szerszámok, amivel rendet vágsz benne, aztán meg kerti bútorok és tárolóhelyiségek.

De van egy szinte titkos összetevő, amire nem szokás gondolni alapból, nélküle mégis könnyen elhanyagolt mocsárvidékké válhat a kert.

Igen, ez a nagyszerű térkő, amivel okosan kell bánni, ha viszont teljesen mellőzöd, félkarú óriás lesz a kerted, ha lehet ilyet mondani.

Számtalan okból:

  • ha a kertedet óvni akarod a házibuli sáskajárásától,
  • ha az esős napokon is használni akarod legalább egy részét,
  • ha a kaputól a garázsig nem egy lápvidéken gázolnál át,
  • ha a tiszta zöld felületet tagolnád, praktikusan felosztanád valahogy.

Túltolni persze ostobaság, akkor kert sem kellene, de a teraszt kijelölni, útvonalakat rajzolni, minden időjárásban járható csapásokat biztosítani bizony térkővel kell. Akár variálhatod is a színét, a lényeg, hogy a házhoz és a kerti bútorokhoz passzoljon, ne kelljen újat venni, csak mert hirtelen döntöttél.

Mindenek előtt ez a járdalap fagyálló, négy centi vastag, biztosan nem törik össze, ha a haver ráejti a borosüveget. Az üveg már nem ússza meg ilyen könnyen ugyanezt.

Nincs az a szeszélyes időjárás, amit ne bírna ki ez a járdalap, amelynek darabja mindössze 420 forint.

A fenti társánál két milliméterrel vékonyabb, viszont 60×30 centis az Asti Natura felülete. Tiszta, nemes formák, csúszásmentes, kopásálló felület, letörés nélküli élek, ráadásul háromféle árnyalatban, darabonként 920 forintért, ami négyzetméterenként alig több egy ötezresnél.

Nem rossz, de még a tökéletes távtartásra is figyeltek a tervezők, így fugázás után is esztétikus marad az összhatás, nem csak a boltban néz ki nagyszerűen a járdalap.

Rengeteg a variáció, kombinálható a termékcsalád többi képviselőjével, kültérre magasabb minőséget talán nem is kívánhatnál.

 

Forrás: player

Hasonló hírek

Vasutashiány a MÁV-nál

Géza

Kábítószert is találtak az őrizetbe vett MSZP-s lakásán

Géza

Kötelező kiváltani ezt a kártyát!

Géza