Főoldal » Ezzel önmegsemmisítő levelet küldhet
Technika, kommunikáció

Ezzel önmegsemmisítő levelet küldhet

forrás: BZI/hirado.hu

Előfordulhat, úgy akarunk levelet küldeni, hogy annak tartalma olvasás után maradéktalanul megsemmisüljön? Ritkán, de akkor igen jól jöhet ilyen szolgáltatás.

Számos alkalmazás közül választhatunk, csak a Chrome böngészőre van szükség, többnyire bővítményként remekül teszik a dolgukat. Ízlés kérdése, melyiket használjuk.

Snapmail (Chrome bővítmény)

Az innen letölthető bővítmény telepítése után a Gmailben jelenik meg a „Küldés” gomb mellett a „Snapmail” gomb, melynek használatával címzettünk a levélbe ágyazott link fölött egy visszaszámlálót fog látni, amely arról tájékoztatja, hogy 60 másodperce van a küldemény elolvasására, utána az megsemmisül.

Ezzel önmegsemmisítő levelet küldhet

Dmail (Chrome bővítmény)

A Snapmailhez igencsak hasonló Dmail szintén gondoskodik róla, hogy kizárólag a levél címzettje értesüljön mondandónkról. Pluszszolgáltatása, hogy pontosan időzíthető, mennyi idő után semmisüljön meg a tartalom. Sőt, ha meggondoljuk magunkat, utánanyúlva, még olvasás előtt törölhetjük a levelünket.

Ezzel önmegsemmisítő levelet küldhet

oneshar.es (asztali számítógépen és mobilon)

Ezt a megoldást nem kell telepíteni. Lépjünk a böngészőben a titkosított, biztonságos oneshar.esweboldalra, ahol a Create One Now-ra kattintva ablak jelenik meg, melybe beírhatjuk az üzenetünket és beállíthatjuk, hogy mennyi időn belül semmisüljön meg.

Ezzel önmegsemmisítő levelet küldhet

A Create Linkre kattintva létrejön az az url, amit a levelezőnkből, számítógépről vagy mobilról egyaránt elküldhetünk a címzettnek.

Ezzel önmegsemmisítő levelet küldhet

Olvasás után a link azonnal, magától törlődik. Ezért vigyázni kell, hogy mi magunk se nézzük meg, mert a rendszer olvasottként azonnal ki is kukázza.

Ezzel önmegsemmisítő levelet küldhet

Az oldalról elérhető a oneshar.es okostelefonos alkalmazása, amit némi felár ellenében Androidra és iOS-re telepíthetünk.

mxHero Toolbox (Chrome bővítmény)

A levelezés svájci bicskája az alábbi bemutató videón látható mxHero bővítmény, amely számos új szolgáltatással javítja fel a Gmailt.

Az innen letölthető Toolbox a többi szolgáltatáshoz hasonlóan rendelkezik önmegsemmisítő funkcióval, s felruházták időzítő, csatolmánykövető és az üzenetünk megnyitásáról értesítő képességekkel is.

 

Hasonló hírek

Hihetetlen hova fejlődik a technológia… Petting virtuálisan?!? – Videó!

Edit

A Facebook követ a neten – megmutatjuk, hogyan kell védekezni

Edit

Világelsők között a magyar hackerek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------