Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Ezzel keres sok pénzt Edvin Marton csodaszép felesége
Ezzel keres sok pénzt Edvin Marton csodaszép felesége 1

Ezzel keres sok pénzt Edvin Marton csodaszép felesége

Hirdetés

Be­jött Ad­ri­enn gaszt­ro­nó­miai vál­lal­ko­zása Ame­ri­ká­ban!

A hegedűművész és felesége, Adrienn két évig éltek gyermekeikkel Kaliforniában, ahol Marton párja elvégzett egy kulináris iskolát. Eleinte csak időtöltésnek szánta, ám annyira megtetszett neki a kurzus, hogy elhatározta, belevág egy vállalkozásba a tengerentúlon – írja a Blikk.

Ezzel keres sok pénzt Edvin Marton csodaszép felesége

Hogy mennyire sikeres lett a biznisz, azt mindennél jobban jelzi, hogy a gasztro ügynökségük immár séfeket is közvetít privát partikra.

Két év alatt végeztem el egy kulináris iskolát. Először nem volt könnyű, mert sokat maradtam egyedül a fiúkkal, Noel­lel és Maximmal, akik megtanultak anyanyelvi szinten angolul, és hamar barátokat szereztek, ahogy a kulináris iskolában én is. Ekkor jött az ötlet, hogy egy gasztro ügynökséget alapítsak Amerikában. Elkezdtem speciális privát séfeket közvetíteni rendezvényekre. Magyarországon még nincs igény lúgosító, vegán, vagy kóser séfekre, de odakint nagyon figyelnek az egészséges étkezésre, ezért hamar sikeresek lettünk

– magyarázza Adrienn, aki férjével már itthonról igazgatja a kinti vállalkozásukat, ugyanis nemrég hazaköltöztek.

Szerencsére a Ripost tudja, mi a jó, így Marton Adrienn több receptjét is közreadtuk már. Ezek közül olvasóinknak legjobban a forradalmian új rántott hús tetszett, de nagy sikert aratott a ketchuppal átkent egyben sült fasírt is.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: