Image default
Bulvár

Ezzel a nővel csalta gyermeke anyját a magyar sztárszínész

Nagy Ervin most be­szélt elő­ször tel­je­sen őszin­tén sza­kí­tá­sá­ról, és arról, mikor sze­re­tett bele mos­tani pár­jába.

A színész tavaly decemberben jelentette be, hogy elköltözött családjától, januárban pedig már új kedvesével, Borbély Alexandrával jelent meg a nyilvánosság előtt. Till Attila Propaganda című műsorában azonban bevallotta: még együtt élt családjával, amikor összejöttek Alexandrával.

Ezzel a nővel csalta gyermeke anyját a magyar sztárszínész
Fotó: Szabolcs László

„Nehéz és necces téma, hogy hogyan született a szerelmünk, mert akkor még együtt éltem a családommal – vallotta be Nagy Ervin, aki nemrég egy partin nem is annyira visszafogottan tudatta a jelenlévőkkel, mennyire boldog. – Ez a kapcsolat átfedésben ment, ez életem legnagyobb lelkiismeret-furdalása. Nem voltam tisztességes, ezért nem is tudok felhőtlenül beszélni erről. Előtte egyikőnk sem így élte az életét. Én mindig őszinte voltam, nem volt rám jellemző – és most sem az –, hogy bujkálva éljek. Szandra sem az a »hazaosonós« típus. Ez életünkben egy közös titok volt, egy erkölcsi megpróbáltatás.”

A színész saját bevallása szerint bűnben éltek, hiszen neki ott volt a párja és a gyermeke, aki hazavárta, miközben mással élt szerelemben.

„Nagyon nagy harcok árán jutottunk el idáig – folytatta a Kincsem film sztárja. – Nagyon sok intővel és fekete ponttal kezdtük meg ezt a kapcsolatot. Nem tudtunk soha felhőtlenül beszélni a szerelmünk kezdetéről.”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Meglepő fordulat: Lemondott unokájáról Pécsi Ildikó!

Mazsi

Egy okos anya, okos döntése, avagy hihetetlen dogot tett Katalin hercegné a kis György hercegért

Géza

Bebe bejelentette, hogy 8 év után válik

Edit