Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezzel a nővel csalta gyermeke anyját a magyar sztárszínész
Bulvár

Ezzel a nővel csalta gyermeke anyját a magyar sztárszínész

Nagy Ervin most be­szélt elő­ször tel­je­sen őszin­tén sza­kí­tá­sá­ról, és arról, mikor sze­re­tett bele mos­tani pár­jába.

A színész tavaly decemberben jelentette be, hogy elköltözött családjától, januárban pedig már új kedvesével, Borbély Alexandrával jelent meg a nyilvánosság előtt. Till Attila Propaganda című műsorában azonban bevallotta: még együtt élt családjával, amikor összejöttek Alexandrával.

Ezzel a nővel csalta gyermeke anyját a magyar sztárszínész
Fotó: Szabolcs László

„Nehéz és necces téma, hogy hogyan született a szerelmünk, mert akkor még együtt éltem a családommal – vallotta be Nagy Ervin, aki nemrég egy partin nem is annyira visszafogottan tudatta a jelenlévőkkel, mennyire boldog. – Ez a kapcsolat átfedésben ment, ez életem legnagyobb lelkiismeret-furdalása. Nem voltam tisztességes, ezért nem is tudok felhőtlenül beszélni erről. Előtte egyikőnk sem így élte az életét. Én mindig őszinte voltam, nem volt rám jellemző – és most sem az –, hogy bujkálva éljek. Szandra sem az a »hazaosonós« típus. Ez életünkben egy közös titok volt, egy erkölcsi megpróbáltatás.”

A színész saját bevallása szerint bűnben éltek, hiszen neki ott volt a párja és a gyermeke, aki hazavárta, miközben mással élt szerelemben.

„Nagyon nagy harcok árán jutottunk el idáig – folytatta a Kincsem film sztárja. – Nagyon sok intővel és fekete ponttal kezdtük meg ezt a kapcsolatot. Nem tudtunk soha felhőtlenül beszélni a szerelmünk kezdetéről.”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Zacher Gábort meghívták a Mokkába, és az volt az első kérdése, hogy ezt ki a [email protected] találta ki

Géza

Ilyet még nem láttál, féktelen vetkőzés a focipályán – VIDEÓ

Mazsi

Hamis hírek Schumacherről, amelyek reményt ébresztettek a rajongókban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------