Image default
Életmód hírek

Ezzel a kérdéssel ismerheted ki legjobban partnered az első randin

Csak első lá­tásra zsák­ba­macska egy új part­ner. Könnyen ki­is­mer­he­ted lel­ké­nek leg­rej­tet­tebb ol­da­lát is, ha rög­tön az első ran­din oko­san kér­de­zel. Semmi ta­pin­tat­lan­ság!

Egy nívós amerikai pszichológiai folyóiratban, a Személyiség és Társas Pszichológia c. lapban érdekes tanulmányt publikáltak. Az írás azt boncolgatja, hogyan lehet legjobban kiismerni egy új partnert, akár az első randin. Több száz válaszadó tapasztalatainak összegzése után született meg a végeredmény. Eszerint akár egyetlen kérdéstípussal könnyen felmérheted új partnered valódi személyiségét. Érdekes, hogy

olyan megoldásról van szó, ami cseppet sem tolakodó, nem gázol bele a másik lelkivilágába és egyáltalán nem tapintatlan.

Ezzel a kérdéssel ismerheted ki legjobban partnered az első randin

Íme, a csodakérdés!

“Mi a véleményed, XY-ról?” 

“Mit gondolsz XY-ról?”

Tehát, ha gyorsan szeretnéd felmérni új partnered személyiségét, csak meg kell kérdezned véleményét más emberekről. Lehetőleg híres embert válassz, akiről lehet beszélni, de akinek a személye nem túl megosztó.

A kutatás ugyanis azt bizonyította, hogy az ember másról alkotott véleménye erősen tükrözi a saját személyiségét. Tehát ha új párod a kiválasztott illetőről jellemzően pozitív értelemben beszél, akkor nagy valószínűséggel ő is pozitív mentalitású, boldog, életével elégedett és érzelmileg stabil. Ha viszont inkább a negatív személyiségjegyeket emeli ki, ócsárolja, szidja az illetőt, jó okkal feltételezheted, hogy új partnered valójában saját magával elégedetlen, frusztrált, sőt, akár antiszociális viselkedésre is hajlamos.

Ezzel a kérdéssel ismerheted ki legjobban partnered az első randin 1

A módszer természetesen nem állandó és örök érvényű, de mindenképpen jó szolgálatot tehet. Jó találati eséllyel térképezheted fel vele egy ismeretlen személy mentalitását és életfelfogását.

Nagyon egyszerű és nem tapintatlan módszer!

És megnyugtató, hogy segítségével nem kell fejest ugranod a nagy ismeretlenbe!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ünnepi hangulatban: hatalmas az öröm Orbán Viktor Miniszterelnökünk családjában! Oszd meg!

Géza

Várunk… és közben szépen… lassan eltelik az Életünk…

Mazsi

20 évet fiatalodik a lábad, ha elkészíted ezt a 3 összetevős receptet

Mazsi