Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezzel a kérdéssel ismerheted ki legjobban partnered az első randin
Életmód hírek

Ezzel a kérdéssel ismerheted ki legjobban partnered az első randin

Csak első lá­tásra zsák­ba­macska egy új part­ner. Könnyen ki­is­mer­he­ted lel­ké­nek leg­rej­tet­tebb ol­da­lát is, ha rög­tön az első ran­din oko­san kér­de­zel. Semmi ta­pin­tat­lan­ság!

Egy nívós amerikai pszichológiai folyóiratban, a Személyiség és Társas Pszichológia c. lapban érdekes tanulmányt publikáltak. Az írás azt boncolgatja, hogyan lehet legjobban kiismerni egy új partnert, akár az első randin. Több száz válaszadó tapasztalatainak összegzése után született meg a végeredmény. Eszerint akár egyetlen kérdéstípussal könnyen felmérheted új partnered valódi személyiségét. Érdekes, hogy

olyan megoldásról van szó, ami cseppet sem tolakodó, nem gázol bele a másik lelkivilágába és egyáltalán nem tapintatlan.

Ezzel a kérdéssel ismerheted ki legjobban partnered az első randin

Íme, a csodakérdés!

“Mi a véleményed, XY-ról?” 

“Mit gondolsz XY-ról?”

Tehát, ha gyorsan szeretnéd felmérni új partnered személyiségét, csak meg kell kérdezned véleményét más emberekről. Lehetőleg híres embert válassz, akiről lehet beszélni, de akinek a személye nem túl megosztó.

A kutatás ugyanis azt bizonyította, hogy az ember másról alkotott véleménye erősen tükrözi a saját személyiségét. Tehát ha új párod a kiválasztott illetőről jellemzően pozitív értelemben beszél, akkor nagy valószínűséggel ő is pozitív mentalitású, boldog, életével elégedett és érzelmileg stabil. Ha viszont inkább a negatív személyiségjegyeket emeli ki, ócsárolja, szidja az illetőt, jó okkal feltételezheted, hogy új partnered valójában saját magával elégedetlen, frusztrált, sőt, akár antiszociális viselkedésre is hajlamos.

Ezzel a kérdéssel ismerheted ki legjobban partnered az első randin 1

A módszer természetesen nem állandó és örök érvényű, de mindenképpen jó szolgálatot tehet. Jó találati eséllyel térképezheted fel vele egy ismeretlen személy mentalitását és életfelfogását.

Nagyon egyszerű és nem tapintatlan módszer!

És megnyugtató, hogy segítségével nem kell fejest ugranod a nagy ismeretlenbe!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Erőteljes ima, ami elhozza a bőséget, a sikert és a csodákat az életedbe!

Mazsi

Itt az igazság a parlagfűről! Tegyétek közzé minél többen, hogy mindenkihez eljusson az igazság!

Mazsi

Ahol fesztivál az egész nyár

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------