Image default
Gasztronómia, vega

Ezután te sem fogod eldobni a megfeketedett banánt! Íme egy hihetetlen trükk – VIDEÓ

Néhány nappal ezelőtt került fel az internetre egy videó egy olyan trükkel, ami gyorsan viharos sikert aratott az internetezők körében. Ez a trükk, amit ez a fiatalember mutat be nekünk, a banánnal, sokunk kedvenc gyümölcsével kapcsolatos. Sokan szeretik és eszik a banánt, ameddig friss.

De amint megjelennek a banán héján a sötét, fekete foltok, jobb esetben kedvenc gyümölcsünk a turmixgépben, rosszabb esetben a szemétben végzi.

Mit tehetünk a megfeketedett héjú banánnal?

A videóban szereplő fiatalember azt mutatja be nekünk, hogyan „éleszthetjük fel” a megfeketedett héjú banánt. Ehhez fogott egy eléggé fekete banánt, beletette egy nejlonzacskóba, amibe előtte rizst öntött, majd a lehető legjobban kipréselte a zacskóból a levegőt és légmentesen lezárta.

Egy óra elteltével kivette a banánt a lezárható zacskóból. Hajszárítóval hideg levegőt fújt rá, és láss csodát, a banán újra szép sárga színűvé vált! Valóban nem mindennapi ötlet, de működik! Nézzed meg te magad is!

Ez a trükk igazából igen egyszerű, könnyűszerrel végrehajtható otthon is. többé neked sem kell kidobnod a megfeketedett héjú banánt!

 

forrás

Hasonló hírek

Ki nem találod, cukor helyett mivel készül ez a gyógyító csodabefőtt!

Mazsi

Nem lehet abbahagyni csirke

Mazsi

Kavart tésztából csokis túrós finomság

Edit