Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezt titkolják a rejtélyes 51-es körzetben – cenzúrázatlan felvétel! – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Ezt titkolják a rejtélyes 51-es körzetben – cenzúrázatlan felvétel! – VIDEÓ

Végre saját sze­münk­kel is lát­hat­juk, mit és miért tit­kol­nak ennyire az ame­ri­ka­iak a világ elől…

Egy amerikai katonabázis beceneve Area 51, amely Nevada államban található. A bázis az Amerikai Egyesült Államok Légierejének hatalmas Nevadai Teszt- és Gyakorló Területének körzetébe esik, egy kiszáradt tó medrében helyezkedik el. Az 51-es körzet, hivatalosan repülők és fegyverek tesztelésével, illetve fejlesztésével foglalkozik. Néhány ember viszont ennél sokkal többet sejt a titkolózás mögött.

Ezt titkolják a rejtélyes 51-es körzetben - cenzúrázatlan felvétel! - VIDEÓ

Egyesek szerint idegenlényekkel való találkozások, tárgyalások zajlanak a bázison, de olyan elképzelésekről is lehet hallani, hogy az időjárást befolyásolják itt, ami komoly erőt ad az USA kezébe.

Arról, hogy egész pontosan mi is folyik a világ talán legrejtélyesebbnek számító területén, csak nagyon kevesen tudnak. Leginkább azok, akik ott dolgoztak, méghozzá nem is akármilyen pozíciókban. A dolgozókat titoktartásra kötelezik, így próbálják elkerülni a féltve őrzött információk kiszivárogtatás.

Erre unt rá egy bizonyos Hans Faulkner, aki megszállott ufószakértő, és komoly kockázatot vállalva egy kémvideó készítésével próbálkozott.

A radarokkal szigorúan védett területre sikerült bejuttatnia a profi kamerákkal felszerelt drónját.

A végeredmény egy hat perces felvétel, aminek minősége igazi kuriózum, hiszen HD felbontással rögzítette a látottakat. A videó legérdekesebb része 4.37-nél van, ahol egy fura objektum aktivitását lehet látni.

Annak ellenére, hogy ma már bámulatosan fejlett technológia, az akkumulátorok kapacitása még mindig erősen korlátozott. Ezért az ufókutatónak azzal is kellett kalkulálnia, hogy drónját épségben kijuttassa a védett területről. A látványos kisfilmet a youtube-on osztotta meg az érdeklődőkkel.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Miss Röfi elég komoly kitüntetést kapott

info

Jól figyeljetek! Ezt még biztos nem láttátok, de érdemes megnézni! (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Hátborzongató kinézetű lényt vetett partra a víz! + VIDEÓ!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!