Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezt titkolja a NASA: Földönkívüli űrállomás kering a Nap körül! – VIDEÓ
Csillagászat, űrkutatás

Ezt titkolja a NASA: Földönkívüli űrállomás kering a Nap körül! – VIDEÓ

Óri­ási fe­kete koc­ká­val ta­kart ki a NASA va­la­mit a SOHO napfi­gyelő mű­hold egyik fel­vé­te­lén. Talán olyasmi buk­kant fel ismét a Nap kö­ze­lé­ben, ami­ről nem sze­ret­nék, hogy mások is tu­do­mást sze­rez­ze­nek? Vagy tény­leg a Nap körül ke­ring egy gi­gá­szi kocka alakú űr­ál­lo­más?

Ez már nem az első eset, hogy a SOHO műhold érdekes felvételeket továbbított a Föld felé. Közvetítését bárki megnézheti az interneten a NASA által üzemeltetett weboldalon, (ide kattintva) sőt, még a korábbi képeket is visszakeresheti évekre visszamenőleg. Az ufóvadászok ezt folyamatosan ki is használják, így ha a NASA szakemberei átsiklanak valami érdekesség felett, mint ahogyan azt meg is teszik, ők egyből észre veszik – írja a napiufo.hu.

Ezt titkolja a NASA Földönkívüli űrállomás kering a Nap körül!

A napokban egy olyan fotó  érkezett a műholdról, amin egy hatalmas, bolygó méretű, fekete négyzet virít a Nap mellet. Lehetetlen nem észre venni. Vajon ennyire rossz állapotban van a műhold, hogy ekkora pixelhibát vét?

Ezt titkolja a NASA Földönkívüli űrállomás kering a Nap körül! 1

Az ufológusok ebben a kérdésben több táborra szakadtak. Szerintük aligha képhiba. Inkább arról lehet szó, hogy az űrkutatási hivatal cenzúrázta a felvételt, mert olyasmit ábrázol, amit nekünk nem kéne látnunk. Ez az elmélet azonban igen gyenge lábakon áll, mert ennek ma már vannak finomultabb módszere is, például pixelretus, még az sem veszi észre, hogy belenyúltak a fotóba, aki évek óta ezzel foglalkozik.

Ezt titkolja a NASA Földönkívüli űrállomás kering a Nap körül! 2

Mások szerint viszont nincs szó semmiféle cenzúráról. Az a fekete kocka tényleg ott van, ahogy a kép mutatja! Véleményük szerint egy hatalmas űrállomásról van szó, amit idegen lények állítottak pályára. A feladata, hogy begyűjtse a Nap energiáját, és a ritka nehézfémeket, amit a csillag kilök magából. Ezeket később az idegenek a hajóik meghajtásához használják fel. Ráadásul nem ez az egyetlen rejtélyes objektum, ami a NAP körül kering…!

Sokan megmosolyogták ezt az elméletet, hiszen ha ott van egy ilyen hatalmas objektum, akkor arról több felvételnek is lennie kéne. Igen keveset tudunk a földönkívükiek technológiájáról, de azt biztosan, hogy olyan álcázó berendezést használnak, ami szinte láthatatlanná képes tenni a járműveiket. Miért ne használnák ezt a gigászi űrállomásukon is. Ráadásul elképzelhetetlen mennyiségű energia áll ennek működtetéshez a rendelkezésükre.

Ezt titkolja a NASA Földönkívüli űrállomás kering a Nap körül! 3

Az ufóvadászok észrevették, hogy nem működik mindig, vagy tökéletesen az álcázó berendezés, ugyanis a rejtélyes kockáról nem ez az egyetlen felvétel. Több korábbi képen is feltűnt már. Nem csak fekete négyzetként láthatjuk, de néha más szögből is, ahol tényleg kockának tűnik. Szóval biztosan nem pixelhiba, vagy cenzúra eredménye… Évek óta felbukkan, és már eddig is számos felvétel van a kockáról, ami alátámasztja a létezését. Elég csak rákeresni az interneten…

Természetesen ezek csak a nagy fantáziával megáldott ufóhívők elméletei. Talán egyszerűbb magyarázata is van a rejtélyes fekete kockának, például az adatátvitel során sérült a jel, vagy már a felvételkor adatvesztés történt, így az adott helyen a kép fekete maradt… 

A NASA persze nevetségesnek tartja az óriási kocka alakú földönkívüli bázisokról szóló, tudománytalan feltételezéseket. Szerintük csak unatkozó tinédzserek gyártanak ilyen és ehhez hasonló szenzációhajhász képeket…

Forrás: napiufo.hu/Ripost

 

 

 

Hasonló hírek

Ragyogni fog a Mars az égen, 11 éve nem volt hozzánk ilyen közel

Edit

2016 is izgalmas lesz a Naprendszerben

Edit

Afrikából érkezhettek a dél-amerikai majmok

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!