Image default
Belföldi hírek

Ezt nem teszi zsebre! Erzsébet királynő a ruhájával üzent Trumpnak

Míg Londonban tízezres tömeg tiltakozott az amerikai elnök látogatása ellen, addig Erzsébet királynő ugyanezt a tiltakozást úgy tette meg, hogy meg sem szólalt.

Múlt hét pénteken Donald Trump II. Erzsébet királynő vendége volt a windsori kastélyban. A eset nem volt botrányokról mentes, Trump szemmel láthatóan nem készült fel a brit királyi protokollból, fogalma sem volt, mit kellene csinálni, sőt, az egyik legnagyobb tiszteletlenséget is elkövette, elállta Erzsébet királynő útját. Hogy II. Erzsébet mit gondol az estről, azt persze sosem fogjuk megtudni, azt viszont igen, hogy mit gondol magáról Donald Trumpról.

No persze nyilvános üzengetésbe nem menne bele, ez nem Erzsébet királynő stílusa, több mint 65 év uralkodás után ennél már jóval megfontoltabb, vagy mondjuk úgy, cselesebb? II. Erzsébet ugyanis már Trump-al való találkozóra úgy érkezett, hogy ruhája titkos üzenetet rejtett, mely mindent elárul arról, hányadán is áll ő az Egyesül Államok elnökével.

Erzsébet királynő ruhaválasztása mindent elmondott!

Hiszen a ruha több, mint bárki gondolná. Egy eszköz, mellyel üzenhetünk a külvilágnak, egy álláspontfoglalás arról, hogy kik vagyunk, és mit akarunk. Erzsébet királynő gyakran él ezzel az eszközzel, táskájával titkos jeleket küld az embereinek. Szóval nagyon is érdemes figyelni, hogy mikor mit visel az uralkodó, nála ugyanis mindennek megvan az oka:

És akkor térjünk is vissza a Trump-al aló találkozóra. Erzsébet királynő erre a pénteki napra egy sárga és kék printes ruhát és egy kék kabátot választott, de outfitjében az izgalmas nem ez, hanem a bross, amit kabátjára tűzött. Ezt ugyanis a korábbi amerikai elnöktől, Obamától kapta.

Erzsébet királynő és Trump között nem volt meg az összhang.

De itt még nincs vége, Erzsébet királynő szombaton is találkozott Trump-al, az ekkor viselt brossa egy nagy becsben tartott kanadai ajándék, véletlen lenne választása, mikor köztudott, hogy egyre nagyobb ellentét feszül Kanada és a Trump vezette Amerika között?

Nem titok, a királynő nagyon kedvelte a volt elnököt és feleségét.

Végezetül pedig még annyit hozzátennénk, talán Melania Trump is jobban tenné, ha a burkolt üzengetés ezen formáját elsajátítaná Erzsébet királynőtől, talán így nem kerülne akkora balhéba, mint legutóbb:

Egy biztos, Erzsébet királynő hatalmas forma, ennyi év uralkodás után pedig lassan neki tényleg mindent szabad!

1. A királynőnek nem kell adót fizetni. Ennek ellenére, Erzsébet 1992 óta mégis kifizeti, amit neki kell. Azért ez kedves tőle, nem?

 

2. Neked egy születésnapod van az évben, viszont Erzsébetnek kettő jár. Az igazi születésnapja április 21-én van, ám tart egy másikat is, amikor a néppel együtt ünnepel. Természetesen hatalmas felhajtás közepette.

 

3. Vezethet autót jogosítvány nélkül is, de ha már itt tartunk, Erzsébetnek igazából nincs is jogosítványa. Ohh, és még egy apróság: a rendszámra sincs szüksége.

 

4. A Temze folyón lévő összes kacsa és hattyú az ő tulajdona. És természetesen a Nagy-Britannia felségterületre tévedő delfineknek is ő a gazdája.

 

5. Bármikor külföldre utazhat útlevél nélkül. Azért vigyázni kell ezzel egy bulis éjszakán…

 

6. A királynőt sosem lehet letartóztatni, hiszen nem indulhat ellene büntetőeljárás, és sem a rendőrség, sem a bíróság nem adhat neki utasítást.

Forrás: Femina.hu

Hasonló hírek

Lázár: Soros támadásai folyamatosak lesznek

Edit

Soros György alapítványa Isten nélküli eszmét támogat 2019-ben is! Olvasd el, érdemes és oszd meg!

Géza

Szanálják a Hős utcai szegregátumot

Géza