Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezt műveli az 50 év fölötti férfiakkal heti 2 együttlét
18+

Ezt műveli az 50 év fölötti férfiakkal heti 2 együttlét

Döbbenetes eredményre jutott egy friss kutatás: valósággal csodát tesz a szex a szervezettel!

Többször hallhattunk már arról, hogy a rendszeres szex csodákat tesz a szervezettel. Egy új kutatás pedig egyenesen azt mondja, hogy idős korban ez hatványozottan igaz: és nemcsak az életminőséget, de az agyműködést is javítja a rendszeres nemi élet.

A kutatásba 73 alanyt vontak be, akik 50 és 83 éves kor között voltak. A vizsgáltak fele heti kétszer élt szexuális életet, 35% havonta, 13% pedig egyáltalán nem. A kutatók begyűjtötték az információkat az alanyok szexuális életéről, majd megmérték a kognitív képességeiket. Azt vették észre, hogy akik hetente legalább kétszer eljutnak az orgazmusig, négy ponttal jobban teljesítettek a feladatokban, a havonta szexelők pedig két ponttal azokhoz képest, akik egyáltalán nem szexeltek.

Ezt műveli az 50 év fölötti férfiakkal heti 2 együttlét 1

A feladatok változatosak voltak, így kiderült, hogy a rendszeres nemi élet jó hatással van a szóbeli kifejezőkészségre, és ezek az alanyok jobban teljesítettek a vizuális képességeket vizsgáló teszteken is.

Ezt műveli az 50 év fölötti férfiakkal heti 2 együttlét 2

Arra még nem jöttek rá a tudósok, hogyan függ össze a szexuális élet és az agyműködés, de valószínűleg a szex közben termelődő hormonok lehetnek a felelősek, mint a dopamin és az oxitocin.

Ezt műveli az 50 év fölötti férfiakkal heti 2 együttlét 3

Emellett nem elhanyagolható az a szempont sem, hogy korábban már bebizonyosodott: idősebb korban sokkal jobban megy és minőségi a szex, és a párok jobban élvezik egymást, mint fiatalon. Vagyis nem érdemes idős korban sem tartózkodni tőle!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Élőközvetítés gyermekhalálról – 18+

Géza

Szextitkok: amit egy férfi soha nem vallana be

Edit

Új őrület: Motorozz meztelen nővel! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------