Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezt mondták a túlélő diákok a balesetről
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ezt mondták a túlélő diákok a balesetről

Szerintük váltották egymást a sofőrök, és nem voltak fáradtak. Beszéltek a menekülésről is.

Ezt mondták a túlélő diákok a balesetről

A balesetet túlélő diákok azt mondták, hogy szabályosan váltották egymást a sofőrök, és nem voltak fáradtak. A fiatalok jelenleg egy szállodában várják, hogy megérkezzen a pszichológus is hozzájuk, és a hatóságok segítsenek.

Az M1-nek nyilatkozva a diákok elmondták, hogy nem sokkal a baleset előtt váltotta egymást a két sofőr. A diákok elmondták azt is, hogy a fejvesztett menekülés közben sokan elvesztették ruháikat, cipőjüket.

Közben már az olasz hatóságok is léptek, a rendőrség külön-külön hallgatja meg a túlélőket a szállodában vagy a rendőrség épületében. A diákok elmondták, hogy:

aki nem aludt éppen, az azt érezte az ütközés előtt, hogy a busz billegni kezdett, majd a baloldali kerekek felől zajt hallottak, és lesodródtak az útról. Ezután következett be az ütközés az autópálya tartópilléreivel. A menekülés közben a vészkalapáccsal törték ki az ablakokat, és így jutottak ki a járműből.

Természetesen mindenki rendkívül rossz lelkiállapotban van, főleg aziránt érdeklődnek a rendőröktől is, hogy mikor

jöhetnek haza. Ám a szombat éjjelt még a szállodában kell tölteniük, leghamarabb vasárnap vagy hétfőn engedik őket haza, miután mindenkit kihallgattak.

Az olasz ügyészség szerint elsőként a busz teljes útját szeretnék feltérképezni, egészen a franciaországi indulástól. most még semmit nem tudtak mondani az ütközés okáról sem, és azt sem tudják biztosan, hogy miért robbant be az üzemanyag. Nehezíti a nyomozást az áldozatok lassú azonosítása, eddig még azt sem tudták megállapítani, hogy mindkét sofőr meghalt-e a balesetben.

 

Hasonló hírek

Tömegesen jöttek, de lebuktak! 42 fő illegális migráns akart jogtalanul hazánkba jutni! Oszd meg!

Géza

Egy 8 éves gyerek gyújtotta fel a szentesi gyerekotthont

Edit

Szeretik a karácsonyt a bűnözők is

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------