Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezt mondta ismerősének telefonon a csepeli gyilkos: „Nem tudom adni anyát, mert megöltem”.. Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ezt mondta ismerősének telefonon a csepeli gyilkos: „Nem tudom adni anyát, mert megöltem”.. Oszd meg!

Budapest — A tárgyalóterem helyett egy kórház pszichiátriai osztályán került sor annak a férfinak a letartóztatására, aki múlt hét pénteken átvágta édesanyja, Ildikó (†59) torkát, majd ahelyett, hogy segítséget hívott volna, órákig ült a nő élettelen teste mellett.

Mint megírtukdecember 21-én szinte egész nap helyszíneltek a rendőrök annál a csepeli ikerháznál, ahol a tragédia történt. Éjjel B. Krisztián (29) megölte a vele egy ingatlanban élő édesanyját. A Csepel.info szerint a tragédiához hozzájárulhatott, hogy a patikában egy hete nem lehetett hozzájutni a férfinak felírt gyógyszerhez.

– Az egyik gyerekem egy hatalmas puffanást hallott, ki is ment a ház elé, mivel azonban nem látott semmit, visszajött. Az anyuka aranyos volt velünk mindig, a fia azonban sokszor nem is köszönt. Azt hallottam, a gyilkosság után felhívta egy ismerősük telefonon és Ildikót kérte a telefonhoz. Krisztián azonban közölte: „Nem tudom adni anyát, mert megöltem” – szörnyülködött a szomszéd.

Az ismerősök véleménye megoszlik B. Krisztiánnal kapcsolatban. Van, aki csöndes, békés férfinak írja le, mások azonban már jó ideje sejtették, hogy komoly mentális betegséggel küzd.

– Krisztiánt ritkán láttuk az utcán, az édesanyja szerzett be mindent, amire szükségük volt. Amikor nagy ritkán felbukkant, udvariasan köszönt, váltottunk pár szót, aztán már sietett is el, látszott rajta, hogy nem igazán akar beszélgetni. Agressziót vagy zavartságot azonban én nem láttam rajta – árulta el a Blikknek egyik ismerőse.

Egy másik helybéli idősebb nő ezzel vitába szállt, ő ugyanis úgy látja: kódolva volt a férfi személyiségében, hogy előbb vagy utóbb valami végzetes tettre szánja el magát.

– Azt mesélte, hogy ő csak éjjel szeret fent lenni, mert akkor a csillagok és a hold különös jeleket küld neki. Meg hogy ő híres író, de csak akkor tud alkotni, ha sugallatot kap fentről. Az édesanyjával három éve költözött ide. Ildikó nagyon kedves nő volt, mindenki szerette a környéken. Nagyon sajnálom, hogy pont az fordult ellene, akit a világon a legjobban szeretett – sírta el magát az idős nő.

Ildikóék szomszédja is hasonlóan jó véleménnyel van az áldozatról, Krisztiánról pedig azt gondolja: nem mentális betegségben szenved, hanem csak lusta dolgozni, és inkább az anyjával tartatta el magát.

Kényszergyógykezelés vár rá?

A bűncselekmény után B. Krisztián nem börtönbe, hanem az egyik fővárosi kórház pszichiátriai osztályára került. Nem kizárt, a bíróság végül börtön helyett kényszergyógykezelésre ítéli az anyagyilkost.

Forrás: blikk.hu

Hasonló hírek

Demonstráció miatt szünetel a határátlépés Záhonynál

Géza

Nem fognak európai polgárokká válni a bevándorlók

Géza

Újabb rekord a határon – 151 embert fogtak el szombaton

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------