Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ezt mondta a meggyilkolt édesanya élettársa – Az ő kedvesének holttestét találták meg a nyíregyházi késelő csomagtartójában

Nyíregyháza — Napokig hurcolhatta magával egy fiatal lány holttestét az a férfi, aki még a múlt pénteken késelt meg egy másik nőt, egy nyíregyházi butikost.

Miután K. Antalt (42) elfogták a múlt pénteken, életveszélyt okoztó testi sértés miatt indult eljárás ellene. Akkor még nem emberöléssel gyanúsították, holott a test, amit aztán egy tetoválásról azonosítottak, a férfi lefoglalt kocsijának csomagtartójából került elő.

A rendőröket is meglepte, hogy a volt könyvelő kezéhez jóval több vér tapad.

Úgy tudjuk, a fiatal lány L. Erzsébet (21), aki Kisvárdán tűnt el még november 16-án. Ekkor több rokona is keresni kezdte őt.

Ezt mondta a meggyilkolt édesanya élettársa – Az ő kedvesének holttestét találták meg a nyíregyházi késelő csomagtartójában 1
A nő holttestét a férfi az autója csomagtartójában rejtegette /Fotó: Shutterstock

– Kisvárdára ment a Tescóhoz, amikor utoljára beszéltem vele telefonon – sóhajtott Máté, az elhunyt lány élettársa. A rendőrök kedd éjfél körül közölték a rossz hírt a férfival. Információink szerint a lány testén több szúrt seb volt, amikor megtalálták. Rokonai a tetoválásai alapján azonosították Erzsébetet.

– Fényképet mutattak róla. Sajnos, biztos, hogy őt találták meg. Azt mondták, még boncolják, hogy kiderüljön, mit csinált vele ez a szemétláda – csuklott el a férfi hangja.

– Hét éve élettársak vagyunk, fogalmam sincs, miért pont őt szemelte ki a gyilkos – tette hozzá Máté, aki azt is elmondta, hogy 4 éves közös kislányuk, Emi nehezen viseli az édesanyja hiányát. Az apának hazudnia kell ezért a gyermekének.

Úgy tudjuk, a lány az utcán kereste a kenyerét, ezért járt a kisvárdai áruházhoz gyakran. Minden bizonnyal K. Antalt is itt ismerhette meg. Az áruháznál többen megerősítették, hogy valóban szoktak ott örömlányok álldogálni. Egy eladó kép alapján azt mondta a lapunknak, hogy többször látta a biciklitárolónál ácsorogni a lányt.

Ezt mondta a meggyilkolt édesanya élettársa – Az ő kedvesének holttestét találták meg a nyíregyházi késelő csomagtartójában 2
K. Antalt eddig egy butikos megszúrása miatt gyanúsították, de ölhetett is /Fotó: police.hu

Mint arról elsőként beszámoltunk, K. Antal egy nyíregyházi női divatáruboltban késelte meg L. Évát. A nő annak köszönheti az életét, hogy Antalt egy arra járó ember megzavarta, emiatt a brutális támadó kereket oldott. Egy nappal később mátészalkai otthonában fogták el. A közgazdász végzettségű férfi autójában fegyvert is találtak az egyenruhások.

A rendőrségtől szerettük volna megtudni, miért nem gyanúsították meg már az elfogásakor gyilkossággal a férfit, ám kérdésünkre nem válaszoltak a nyomozás érdekeire hivatkozva.

Aljas okból ölhetett?

Ha bebizonyosodik, hogy a férfi előre kitervelten, aljas indokból ölte meg a lányt, akár életfogytig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Weber Zsolt

 

 

Hasonló hírek

Borzalom Dunakilitiben: a pincéjében rejtegette anyja holttestét a férfi

Mazsi

“Megszúrlak, ha nem adod el az autót nekünk, rohadt fajgyűlölő magyar … a rákos … anyádat!”

Géza

Újabb illegális migránsok!

Géza