Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezt kell tenned, hogy szerencsés legyél a szerelemben!
Életmód hírek

Ezt kell tenned, hogy szerencsés legyél a szerelemben!

Nem érted, hogy egye­sek ho­gyan ta­lál­hat­ják meg a sze­rel­met olyan egy­sze­rűen, míg te foly­ton po­fára esel? Két mé­ter­rel a föld fe­lett jár­nak, és csep­pet sem esik ne­he­zükre a bol­dog­ság. Most el­mond­juk, mi a tit­kuk!

Azon tűnődsz, mi olyan különleges azokban az emberekben, akik megtalálták a tökéletes párjukat, és mindig sugárzik róluk a boldogság és a harmónia?Erőfeszítés nélkül élvezik az életet, míg te úgy érzed, mindent megteszel, mégsem talál rád a szerelem.

Ezt kell tenned, hogy szerencsés legyél a szerelemben!
(Fotó: 123RF)

Szeretnél szerencsés lenni a szerelemben? Ezt kell tenned!

1. Bízz az ösztöneidben!

Ha az ösztöneid azt súgják, hogy ez rossz, akkor bizony az rossz, és nem  is lesz jobb. Ne maradj egy középszerű kapcsolatban csak azért, mert nem akarsz egyedül maradni. Ha azt érzed, hogy nem ez a te utad, akkor bármennyire is fájdalmas, de bíznod kell abban, amit érzel.

2. Tágítsd a látóköröd és élj!

Meghívtak egy múzeumba vagy színházba? Ne utasíts vissza semmit, hiszen nem tudhatod, hol botlasz majd bele a nagy Ő-be.

Csak érezd jól magad, és magától belép az életedbe, akinek jönnie kell. 

3. Ne félj a változástól!

Ezt kell tenned, hogy szerencsés legyél a szerelemben! 1

Engedd el a régi, berögzült szokásokat és légy nyitott az új dolgokra. Élj a hobbidnak, de fedezz fel új helyeket. Például fuss máshol, vagy keress a kedvenc kávézód helyett egy másikat.

4. Legyél hálás mindenért, amid van!

Ha nincs éppen párod, még nem dőlt össze a világ. Rengeteg dolog miatt lehetsz hálás, a munkádért, a barátaidért vagy az egészségedért. Sokkal könnyebben talál rád az igazi, ha boldog és kiegyensúlyozott vagy. A depresszió és a sopánkodás nem fog előre vinni.

5. Ne félj megpróbálni újra és újra!

Ezt kell tenned, hogy szerencsés legyél a szerelemben! 2
(Fotó: 123RF)

Bár sokszor sérült a lelked, és sokan összetörték a szíved, de ne gubózz be, légy nyitott újra és újra. A tapasztalatokkal csak megerősödsz és fejlődsz, még végül megtalálod, akit keresel.

6. Legyen önbizalmad!

Nem lehetsz mindenben a legjobb, de legyél tisztában az értékeiddel. Senkinek ne engedd, hogy a véleménye miatt kevesebbnek érezd magad.

7. Mindig a céljaidra összpontosíts!

Tudd, hogy mit szeretnél elérni az életben. Ha lefutnád a maratont, akkor kezdj neki, vagy feljebb lépnél a ranglétrán, tégy érte. Összpontosíts a kitűzött céljaidra, amik boldoggá és kiegyensúlyozottá tesznek, és az életed összhangba kerül majd.

8. Ne felejtsd el a dolgokat, amik boldoggá tesznek!

Ezt kell tenned, hogy szerencsés legyél a szerelemben! 3

Ha megtaláltad a párod, ne feledkezz meg a barátaidról és a hobbidról. Sokan hajlamosak mindent feladni, ha “új boldogság” köszönt be a hétköznapokba. Fontos, hogy ilyenkor se csak a szerelemre koncentrálj, teremts egyensúlyt az életedben.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hogyan nevelj bunkót a gyerekedből?

info

Névnapok február 21-én

info

Mi a közös a szexben és a cseresznyében? Elképesztő felismerés

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!