Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezt jósolják a csillagok az idei nyárra: Mindenkire szerencse vár!
Horoszkóp

Ezt jósolják a csillagok az idei nyárra: Mindenkire szerencse vár!

Ki, hogyan fogja fel! Van aki szerencsének nevezi, van aki a munkája megérdemelt gyümölcsét szüreteli le! Nézzük!

KosEzen a nyáron alkalmad nyílik valami igazán nagy dologban részt venni és olyat alkotni, ami hosszú ideig biztosítani fogja számodra az anyagi biztonságot. Egy alapos tervezés után, akár már a nyár végén elkezdhetitek a munkát. Lehet, hogy a pároddal, egy jóbarátoddal vagy egy jó ismerőssel fogsz összeállni, a lényeg, hogy tartsd nyitva a szemed és ne engedd elúszni a lehetőséget.

BikaSzámodra a nyár igazán üdítő lesz. Ha párkapcsolatban vagy, akkor csak úgy szikrázni fog körülöttetek a levegő. Ha párt keresel, akkor szinte erőfeszítés nélkül fogsz hódítani. Pár erőteljes szó vagy gesztus és a lábad előtt hever az igazi. Ez a belső izzás másokra is hatással lesz a környezetedben. Csak úgy vonzod majd az embereket magad köré. Egy percig sem fogsz unatkozni.

IkrekElső körben az anyagi helyzetedben fog bekövetkezni pozitív változás. Ugyan eddig sem lehetett okod panaszra, de nyáron a bolygók állása is neked kedvez majd. Nem csak a munkádban profitálsz, de szerencsejátékon is nyerhetsz, ugyanakkor váratlan ajándékok is az öledbe hullhatnak. Emellett szerelem téren is sikereket érhetsz el. Találkozhatsz a nagy ő-vel, akivel a nyár végére komolyra fordulnak a dolgok és végre stabilitást érezhetsz párkapcsolati téren.

RákA családod körében fogsz nagyon sok kellemes percet eltölteni. Mély és hosszú beszélgetésekre számíthatsz, ami megerősíti a kötelékeket köztetek. Ettől nagyon feldobott és egyben kiegyensúlyozott leszel. A munkahelyeden is pozitív változásokra számíthatsz. Végre abba a pozícióba kerülhetsz, amire mindig is vágytál.

OroszlánA bolygók állása kedvezni fog a szerencsédnek a munkahelyeden. Sok elismerésben részesülsz majd, mivel ügyesen kamatoztatod a képességeidet. Ennek okán előrelépésre is számíthatsz, akár vezetői pozícióba is kerülhetsz. A sikerélményeid miatt egyre motiváltabb leszel, és szinte minden összejön majd, amibe belefogsz. Ha voltak rosszakaróid eddig, azokat is könnyűszerrel lefegyverzed majd.

SzűzSzámos lehetőséget tartogat számodra a nyár, csak légy képes felismerni őket. Jó, ha nyitott szemmel jársz, kár lenne elszalasztanod. Munka téren szerencsés időszak következik, így előrelépésre is számíthatsz. Fontos, hogy hallgass a megérzéseidre, mert nagyon pontosan fognak üzenni neked. Egy új barátság is közeledik feléd, ami egy élethosszig tartó kapcsolat kezdete lehet. A következő oldalon folytatom!

MérlegA szerencse a pártodra fog állni, és amit a fejedbe veszel, az sikerülni is fog. Egy nagyon jó ötlet pattan ki az elmédből, amivel kapcsolatban sokakat meg tudsz majd győzni és ennek kapcsán jelentős anyagi fellendülésre számíthatsz. A nyár kifejezetten pörgősen telik majd, azt sem fogod tudni, hová kapkodd a fejed a programok tömkelegében.

SkorpióHa valamit lehet boldog nyárnak nevezni, akkor a tiédet mindenképpen. Egy kedves ismerősöddel olyan mély, bensőséges viszonyt alakítotok ki egymással, amelyre egyikőtök sem számított volna. Lehet, hogy egy erős barátságról van szó, de ugyanilyen eséllyel válhat igaz szerelemmé is. Ez az ismerős a későbbiekben nagy támaszod lesz.

NyilasCsodás kisugárzásod lesz a nyáron, ami sok ember figyelmét rád szegezi majd. Egy olyan embert is erőfeszítések nélkül képes leszel magadhoz vonzani, akiről már régóta fantáziálsz. Mivel nem hirtelen fellángolásról lesz szó, ezért a kapcsolat lassan fejlődik ki és erős gyökereket növeszt. Az igazi szenvedély csak ezután következik majd.

BakTeljesen kiegyensúlyozott leszel ezen a nyáron. Nem a pörgésről fog szólni az életed, de te ezt egyáltalán nem bánod majd, hiszen a békés pihenés és nagy beszélgetések, amiket a családoddal és a barátaiddal töltesz majd, abszolút kikapcsolnak. A nyár végén úgy fogod érezni, hogy ennél jobban nem is telhettek volna ezek a hónapok.

VízöntőÁttörő ötletek születnek meg a fejedben ezen a nyáron, ami nagy sikereket hozhat számodra és teljesen új irányba fordíthatja az életedet. Szerencsés leszel, mert olyan emberrel/emberekkel találkozhatsz, akik az elképzeléseidben támogatnak majd és így mindannyian profitálhattok belőle. Az ellenállhatatlan kisugárzásod már csak hab lesz a tortára.

HalakAz eddig benned megszületett zseniális ötleteidet végre pénzre tudod majd váltani. Nagy sikereket érhetsz el, ha valóban hiszel magadban és figyelsz a jelekre. Egy olyan emberrel hoz össze a sors, aki felismeri a benned rejlő tehetséget és segít majd kamatoztatni azt. Nyár végén egy olyan lehetőséggel találkozol szembe, ami igazi nagy üzletet hozhat számodra.

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. március 28., szombat

info

Napi horoszkóp – 2017. április 14. péntek

Edit

Konfuciusz, a híres filozófus minden csillagjegynek írt egy bölcsességet!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------