Főoldal » Ezt is drágán adja Bruce Willis
Bulvár

Ezt is drágán adja Bruce Willis

Manhattan belvárosától alig egyórányi autóútra, Bedford Corners városkánál nem akármilyen ingatlanra került ki az „Eladó” tábla.

Az amerikai Forbes kiderítette, hogy egy luxuslakások és más, különösen értékes ingatlanok értékesítésére szakosodott ügynökség a hollywoodi akciószínész, Bruce Willis és felesége, Emma Heming közös birtokát kínálja eladásra.

Négy házat, saját medencét, teniszpályát, kocsibeállókat is magának tudhat majd az a vevő, aki az értékesítési folyamat végén Bruce Willis markába csap, és megveszi tőle a New York állambeli birtokát.

A színész még 2014-ben vásárolta meg feleségével közösen az ingatlanegyüttest, 12 millió dollárért. Most azért szeretnének túladni rajta, mert a nyugati parton rendezkednek majd be, bár a Central Parkhoz közeli lakásukat továbbra is megtartják.

A néhány éve vett ingatlanért most 12,95 millió dollárt, azaz több mint 3,5 milliárd forintot kérnek.

A közel 23 hektáros birtokon álló legnagyobb, 2009-ben épült háznak öt hálószobája van, és pazar kilátás nyílik onnan a Croton víztározó tavára.

A többi épület között egy régi, mostanra felújított egykori farmerházat is találni, más épületek pedig a vendégek illetve a személyzet elhelyezésére szolgálnak. Ehhez tucatnyi háló- és fürdőszoba áll rendelkezésre.

Az azonban valószínű, hogy a luxusszínvonalúnak számító ingatlanra így is költenie kell majd az új tulajdonosnak. A hirdetés szerint ugyanis a teniszpályát érdemes lenne új burkolattal ellátni.

Forrás: origo.hu

Hasonló hírek

Vajna Timi vallomása: „Félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele”

Mazsi

Szomorú hír jött Lajcsiról!

Mazsi

Kökény Attila durván beolvasott Gáspár Lacinak! Ezt üzente az X-Faktor mentorának! – VIDEÓ

Mazsi