Image default
Gasztronómia, vega

Ezt ették az Oscar-jelöltek

Wolfgang Puck séf készíti az Oscar-gála utáni buli, a Governors Ball menüjét, és néhány napja bemutatta, milyen finomságokat esznek majd a jelöltek és a díjazottak.

Ezt eszik az Oscar-jelöltek

A magyar film képviseletében Nemes Jeles László Sylvester Stallonéval és Leonardo DiCaprioval falatozgathat majd együtt.

Puck már több mint két évtizede készíti ezt a menüt, állítása szerint pontosan tudja, hogy mit esznek a sztárok, hiszen az éttermeiben is rendszeresen megfordulnak. És hogy mi lesz a menü?

A lucullusi lakomák bőségét idéző ínyencségekhez többek között 10 kg kaviárt, 7500 garnélarákot, 1000 rákollót, 1300 osztrigát, 300 homárt, 160 kg lazacot, 50 durbincsot és 20 nagy rombuszhalat használnak fel, valamint 6500 Oscar-szobrocskát formázó bagelt sütnek. A korábbi 1500 személyes terítéket az idén még legalább 100-zal megnövelik.

A protokoll-lista szerint ennyivel több vendéget várnak a díjátadó gálán legjobban érdekelt filmművészekkel, az Oscar-díj nyertesekkel és a díjra jelöltekkel együtt.

 

Forrás: mixonline

Hasonló hírek

A szezon slágere: töltöttkáposzta-koszorú

info

Az 1000 éves TEJ-LEVES recept, amit szinte senki nem ismer! ;)

Géza

Csodálatos tájak, ízek, színes ruhák, K-pop

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------