Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezt az arcot nézték Magyarországon 4 millióan esténként!
Bulvár

Ezt az arcot nézték Magyarországon 4 millióan esténként!

Tíz­éves ko­rá­ban sze­re­tett bele a te­le­ví­zi­óba Rózsa György, aki akkor még a szom­széd­ság­gal együtt to­lon­gott es­tén­ként az egyet­len mű­so­ros doboz előtt, amely a há­zuk­ban volt.

Szerencséjére a készülék épp az ő nagyapjáé volt, így viszonylag előkelő helyen kuporoghatott a hokedlin, hogy az ötvenes évek mai szemmel kezdetlegesnek tűnő közvetítésein ámulva, csodás jövőt képzelhessen el magának.

“Tízesztendősen határoztam el, hogy tévés leszek, szóval immár hatvanéves love story ez” – emlékezik vissza Rózsa György, számos nagy sikerű műsor kitalálója, fejlesztője és műsorvezetője.A Kapcsoltam telefonos vetélkedő, a Leg, leg, leg… vagy a Top Show egykori házigazdája még ma is készít műsorokat.

Más volt a siker akkoriban, egyetlen tévé volt, esténként 4 millióan nézték az adást, másnap meg úgy tárgyalták ki az előző este látottakat, mint az ötvenes években a vasárnapi meccseket.

Rózsa György egyetért abban, hogy mára minden megváltozott.

“Azonkívül, hogy továbbra is egy dobozban mozognak a dolgok, szinte minden más. Annak idején az adások kilencven százaléka élőben ment, ami nagyon komoly koncentrációt, felkészültséget igényelt. Nem­csak a stúdióból közvetített telefonos játék volt nagy kihívás, de gondoljunk például a szilveszteri játékláncokra, amikor rendőri felvezetéssel rohantam egyik helyszínről a másikra. A mai műsorvezetők, játékmesterek más elvárásokkal szembesülnek. A súgógép, a fülhallgató, amin át az utasításokat kapják, nagy változásokat hozott. De el tudja mondjuk képzelni, hogy annak idején Antal Imre vagy akár Vitray Tamás fülébe bárki is belesugdoshatta volna az adásmenetet? Hogy bárki jobban tudta volna, mit kell kérdeznie, vagy hogyan kell reagálnia? Nem voltak licencműsorok, nem volt szükség rájuk.”

Ezt az arcot nézték Magyarországon 4 millióan esténként!

Rózsa György szerint lehet szomorkodni ezen, de nem érdemes. Bár a tévézés hőskorának hangulata azért még hiányzik neki.

Jókedvű, meghitt vircsaft volt az, önfeledt, munkájukat élvező emberek között teltek a napok. Gyakran még akkor is bejártam, amikor nem volt dolgom, az volt az otthonom

– mesélte a műsorvezető a Blikknek.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Madonnát lerántották a színpadról

info

Átlátszó fehérneműben táncol érzékien az adventi naptár szépsége

Edit

Vége: szakított kedvesével Liu Shaolin Sándor

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------