Hirmagazin.eu

Ezt akarják a férfiak a nőktől

 Aktuális hírek
  • Borzalom, ami a kókuszsírról kiderült Azt hitted, a kókuszzsír a lehető legegészségesebb zsiradék? Úgy tűnik, ez tévedés. Sőt, szakorvosok azt állítják ugyanolyan egészségtelen, mint az állati zsírok. De vajon miért? Az amerikai kutatók szerint a...
  • Ezért rettegett a Viszkis, hogy újra rabolni fog Szabadulása után még évekig kísértette a múlt. Nagy lelkierő kellett hozzá, hogy a viszkis rabló ne térjen újra a bűn útjára, de úgy fest, Ambrus Attilának sikerült végleg megváltoznia. Közel...
  • A Kossuth-díjas zenész magas láza miatt okozott pánikot Frenreisz Károly betegségre hivatkozva mondta le koncertjét, sokan aggódnak érte. Frenreisz Károly a Visegrock Fesztiválon jelentette be, hogy beteg, ezért nem tud fellépni. Ezután napokig nem lehetett elérni, ami miatt...
  • Új veszély leselkedik a magyar kirándulókra Nem elég, hogy agresszívan terjeszkedik, több hétig tartó fényérzékenységet is okoz egy Ázsiából származó gyomnövény, ami Bács-Kiskun megyében, főlek Kiskőrös és Kecel között jelent meg a napokban. Ez a Szosznovszkij-medvetalp,...
  • Újra együtt egykori férjével Keresztes Ildikó Hiába szakítottak évekkel ezelőtt, most ismét egymás életének részei lettek. Hiába váltak el ágytól-asztaltól, végleg mégsem szakadt el egymástól az egykori házaspár. Az énekesnő koncerttel kapcsolatos ügyeit ugyanis mostantól ismét...

Ezt akarják a férfiak a nőktől

Ezt akarják a férfiak a nőktől
szeptember 02
06:24 2015

Vannak dolgok, amit nagyon is akarnak a férfiak a nőktől, csakhogy soha nem mondják el nekik. Lássuk melyek ezek.Tisztelet: a férfiak szeretnék, ha tisztelnék őket a nők.

2015-09-02_062320

Ha nem hisszük, kérdezzünk rá. A tisztelet azt jelenti, hogy értékeljük a férfi érzéseit, gondolatait, tetteit és érzéseit.

Csodálat: a tisztelet kéz a kézben jár a csodálattal. A férfiak szeretik a csodálatot, de csak akkor, ha az őszinte.

Bajtársiasság: a férfiak értékeli a bajtársiasságot. Lehet azt szeretné, hogy elkísérd szombaton golfmeccsre, vagy egyszerűen csatlakozz hozzá, amikor kedvenc sorozatát nézi. Ezen kérések mögött az rejlik, hogy maga mellett akar tudni, és ez egy csodálatos dolog.

Vonzó kísérő: a férfiaknak fontos, hogy a párjuk csinos, vonzó legyen. Nem szükséges ehhez fotómodellnek lenni, csupán tegyünk néhány olyan erőfeszítést, gesztust, aminek következtében igazán vonzóak lehetünk számára.

Kellemes hangfekvés: mindenki szívesebben beszélget olyan emberrel, akinek a hangja kellemes, szelíd és barátságos.

Bátorítás: a férfiak értékeli a bátorítást, és szükségük is van rá. Szeretnek annak tudatában lenni, hogy a szeretett nő tart hozzájuk, ez boldoggá teszi őket, ezért fontos az ebbe vetett hit.

Értékelés: az erősebbik nem odavan azért, ha értékelik. Nem kell ódákat zengeni a férfinak, elég egy egyszerű köszönöm, egy meleg mosoly, és máris érzik a megbecsülést.

Függetlenség: a férfiak szeretik a függetlenséget. Ez nem jelenti azt, hogy állandóan békén kell hagyni őket, de vannak esetek, amikor nem számol be egyes dolgairól, vagy nem kéri ki a véleményed egyes esetekben. Ha időnként sörözni megy a haverokkal, hadd menjen, mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás.

Támogatás: mindannyiunknak szüksége van támogatásra, a férfiaknak is. Fontos tudatni vele, hogy támogatjuk minden olyan dologban, elhatározásban, ami fontos neki.

Szeretik érezni, hogy vágynak rájuk: mutassuk ki, hogy vágyunk a társaságára, úgy érzelmi, mint szexuális téren, hisz ha nem így érzi, meginoghat a bizalma. Éreztessük vele, hogy kitüntetjük figyelmünkkel, és szerencsésnek érezzük magunkat, hogy vele lehetünk.

Forrás: Arany gondolatok

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
tűzvédelem
loading...

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem
Hirdetés

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox