Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezrek sátoroznak a csatornák mellett és a metrókban. Friss videó Párizsból – VIDEÓ
Külföld

Ezrek sátoroznak a csatornák mellett és a metrókban. Friss videó Párizsból – VIDEÓ

Az egészet rosszul szervezték meg és már két éve nincs rá jó megoldás – mondja a környéken lakók szóvivője. Állítása szerint legalább 30 olyan sátortábor van, mint amilyet a videó bemutat.

“2017 végére senkit sem fogunk az utcán látni” utalt a menekültekre megválasztása után Macron elnök.Ezt az ígéretét azonban nem sikerült teljesítenie az RT.com riportja és videója szerint.

Több ezer kontinensfoglaló még mindig sátorban tölti nyomorúságos életét a csatornák mellett és a párizsi metróban. A videóban megszólaltatott Rafi már hét hónapja él Franciaországban. Először Calais felé tartott abban a reményben, hogy elérheti az Egyesült Királyságot. Miután ez nem sikerült neki, Párizsba jött, hogy menedéket kapjon.

Afganisztánból jöttem és a tálibok miatt menekültem el

– mondja Rafi, majd megmutatja sátrát. Két másik emberrel alszik, egymást melegítik a jéghideg éjjeleken.

Ez az életem. Nem erre számítottam.

A videóban megszólal Pierre Vuarin, a környéken lakók szóvivője, aki elmondja, hogy a közelben még 30 ilyen sátortábor van. A lakók persze dühösek, részint mert ilyen körülmények között telnek mindennapjaik, másrészt mert a regisztrálásra várók sorában sokszor verekedés tör ki a sorban elfoglalt helyért.

Ugyanakkor azt is állítja, hogy: “Ez nem a migránsok, hanem a rendszer hibája. Ezt rosszul szervezeték meg és problémákat vet fel már két éve. Magában hordozza az összeütközést és az erőszakot és nincs rá semmilyen megoldás.”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Románia továbbra is elutasítja a kvótarendszert

Edit

Ferenc pápa Twitter-üzenete november 14-én

info

Ettől az országtól retteg a legjobban az Iszlám Állam!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------