Image default
Külföld

Ezért veszett össze Károly és a királynő

Károly herceg felesége nagyon durva dolgokat állít a királyi család legnehezebb napjairól.

Camilla új életrajzi könyve, amely a 70. születésnapja alkalmából jelenik meg, nemcsak Dianáról tartalmaz megdöbbentő dolgokat,de Károly herceg és II. Erzsébet viszonyáról is próbálja lerántani a leplet.

Károly és a királynő Diana halálának napján a skóciai Balmolari Kastélyban voltak. A baleset hírét éjjel tudták meg, de a királynő nem nyújtott támaszt fiának, pedig anyát és fiát csak egy papírvékony fal választotta el. Így a vigasztalás Camilla szerint rámaradt, telefonon tartották a kapcsolatot.

Károly a királynő gépét nem használhatta, hogy a párizsi baleset helyszínére utazzon, hiszen ahhoz őfelsége beleegyezésére lett volna szükség. “Erre pedig nem volt sok esély – állítja Camilla. Ez komoly vitát generált anya és fia között, és a hercegben még mindig tüske van a 20 éve történtek miatt.

Camilla szerint az sem volt helyénvaló, hogy mindenki Károlyt okolta a balesetért: mondván, ha a herceg szerette és tisztelte volna Dianát, és nem csalta volna Camillával, akkor a szeretőjével nem lett volna Párizsban a hercegnő.

Camilla viszont egyenesen azt állítja, hogy

Diana pokoli exfeleség volt, aki a megnehezítette a hercegnek, hogy fiaival legyen.

“Megalázta és pletykákat szivárogtatott ki a sajtónak – idézi a Daily Mail.

A herceg egy része azonban ekkor is szerette, hiszen a gyermekei anyja volt.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Terrortámadást hajtottak végre a mogadishui strandon

Edit

A Sargentini-jelentés elbukott, a szavazatszámláló bizottság (EP), bűncselekményt követett el, amiért büntetőbíróság előtt kell felelnie! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Azért fejezték le őket, hogy bő termést kapjanak az égiektől!

Mazsi