Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezért választasz rossz párt! Csillagjegyed megadja a választ
Horoszkóp

Ezért választasz rossz párt! Csillagjegyed megadja a választ

Te is az a típus vagy, aki mindig rosszul választ, ha párkeresésről van szó? Nem szándékosan teszed, nem ez a célkitűzésed, mégis ha arra kerül a sor, kiderül, hogy egész idő alatt a rossz személyt üldözted, aki egyáltalán nem méltó a figyelmedre.

Kijutni ebből az ördögi körből nem egyszerű dolog, de lehetséges. A legfontosabb, hogy rájöjj, miért mész mindig a rossz személy után. A csillagjegyek segítenek megtalálni a választ.

Kos

Mindig azt feltételezed, hogy a másik csak taktikából játssza az elérhetetlent, de a valóságban rosszul olvasol a jelek között és az igazság az, hogy nem is érdeklődik irántad.

Bika

Annyira hozzá vagy szokva, hogy te vagy az a fél egy kapcsolatban, aki mindennel törődik és az odaadóbb, hogy észre sem veszed, ha másik a kisujját sem mozdítja meg.

Ikrek

Mélyen legbelül az Ikrek nagyon tudják magukat ostorozni, miközben meg sem érdemlik és ez gyakran mutatkozik meg úgy, hogy  olyan kapcsolatokat tartanak fenn, amelyekről tudják, hogy már régen a rossz vágányon halad.

Rák

Mivel sok önbizalommal rendelkezel, ezért úgy gondolod, hogy képes vagy megváltoztatni a másik felet és rádöbbenteni arra, hogy az a jó, amit te szeretnél, de a valóságban a másik vagy túl makacs vagy egyáltalán nem érdekli, hogy te mit szeretnél.

Oroszlán

Tipikusan az olyan személyekhez vonzódsz, akik alig mutatnak érdeklődést feléd. Az a tény, hogy nem akarnak téged, még vonzóbbá teszi őket a szemedben.

Szűz

Annyira erősen szeretnél lehorgonyozni egy kapcsolatban, hogy a legtöbbször észre sem veszed az intő jeleket, mindaddig, amíg a probléma elég nagyra nem duzzad.

Mérleg

Hajlamos vagy mindenkiben a legjobbat meglátni és ez azokra a személyekre is igaz, akikkel kapcsolatban egyáltalán nem kellene így tenned, hiszen a legjobb tulajdonságaik mások legrosszabbjaival vetekszenek.

Skorpió

Nem tehetsz róla, egyszerűen a problémás esetekhez vonzódsz, és egyfajta kihívásnak tekinted a meghódításukat. Nem vagy az a típus, aki könnyen feladja, még ha egyértelműen bukásra is van ítélve a dolog.

Nyilas

Az élet kegyetlen csavarjai közé tartozik, hogy olyan személyekhez vonzódsz, akiknek a tulajdonságai a legkevésbé passzolnak a tieiddel és ezt valahogy nem is akarod tudatosítani.

Bak

Túlságosan hamar képes vagy belehabarodni bárkibe, aki első látásra megtetszik neked. Hajlamos vagy kitartani mellette, még akkor is, ha ezer piros zászló jelzi, hogy állj meg.

Vízöntő

Amikor elkezdesz ragaszkodni valakihez, akkor ő lesz számodra az első és még akkor sem vagy képes elválni tőle, ha már számtalan módon megtapasztaltad, hogy mérgező hatással van rád.

Halak

Túlzottan optimista vagy mindenkivel kapcsolatban és abban bízol, hogy az adott személy jobb irányba fog változni, még akkor is, ha legbelül érzed, hogy ez nem fog bekövetkezni.

tudasfaja.com

Hasonló hírek

Napi horoszkóp: 2015. október 31., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2016. december 19., hétfő

Edit

Napi horoszkóp – 2017. március 8., szerda

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------