Főoldal » Ezért sértődött meg Vitrayra aTV2 sztárja
Bulvár

Ezért sértődött meg Vitrayra aTV2 sztárja

A két tévés egészen mostanáig nem beszélte meg, mi vezetett odáig, hogy 22 éve nem tartották a kapcsolatot.

Igaz a mondás, hogy az idő megszépíti emlékeket, megbocsájtóvá teszik az embert. Gundel Takács Gábornak évtizedeken át fájt, hogy egykori főnöke, Vitray Tamás azt mondta neki, hogy nem lépteti elő, mert a képességeinek megfelelő pozícióban van… Huszonkét év után végre elásták a csatabárdot, együtt tartottak előadást, sőt még egy közös képre is összeálltak. 

Huszonkét évvel ezelőtt mély sérelem érte Gundel Takács Gábort, amiért képességeit egykori főnöke, az ikonikus tévés, Vitray Tamás nem tartott túl sokra, ahogy nem segítette előrébb jutni a ranglétrán sem. Az idő azonban Gundelt igazolta, hiszen kétségtelenül napjaink egyik legsikeresebb televíziósa lett. Teljesítményéről elismerően beszélnek akkor is, ha futballmeccset közvetít, vagy ha kvízműsort vezet. Bármilyen feladatot kapott, sikeresen helyt áll. Mindezt nem lehetett könnyű véghez vinnie, hiszen pályája kezdetén az egyik legnagyobb szaktekintély nem jósolt neki nagy jövőt. Gundel 1983-ban kezdett a Magyar Televízió sportosztályán, ám egy évvel a nagy lehetőség, az 1996-os atlantai olimpia előtt távozott az Eurosporthoz. Mint kiderült, nem teljesen önszántából, állítólag nem találták a közös hangot a főszerkesztővel, Vitray Tamással.

Ezért sértődött meg Vitrayra aTV2 sztárja 1

Gundel évekkel később, az Arckép című műsorban idézte fel a sérelmeit. „Úgy éreztem, egy helyben toporgok.

Nem láttam az előrelépési lehetőséget, pedig úgy éreztem, szeretnék ezen a bizonyos szamárlétrán továbblépni előre, de az akkori főnökömmel, Vitray Tamással nem értettünk ebben egyet

– elevenítette fel az emlékeket Gundel Takács Gábor, aki úgy érezte, csak kisebb feladatokat kapott amolyan beugróként, holott megérett már a nagyobb kihívásra, ám az erre kapott válasz felért egy arculcsapással.

Ezért sértődött meg Vitrayra aTV2 sztárja 2

Vitray Tamás nem adott lehetőséget. Jeleztem, szeretnék továbblépni, de nem tudok, mire ő azt mondta, úgy látja, a képességeimnek megfelelő feladatokat látok el. Ezt a mondatot sosem fogom elfelejteni, fájt”

– vallotta be a műsorvezető, aki mára, talán a sikereinek, és persze az elmúlt éveknek köszönhetően megenyhült.

“Valójában nincs miért kibékülnünk, hiszen soha nem vesztünk össze. Amit nyilatkoztam most is fenntartom, de Vitray Tamás is elismerte, hogy abban semmi bántó nem hangzott el”

Ezért sértődött meg Vitrayra aTV2 sztárja 3

Két és fél órát beszélgettünk és tudtuk volna még folytatni jóval tovább is. Vitray Tamás és Gundel Takács Gábor voltak a Gondolat Bonbonok márciusi estjének vendégei, hogy megosszák velünk történeteiket.

Legközelebb április 19. csütörtök 19:30-kor mesélünk a Madách Színházban Dr Domján Lászlóval és Dr Neszmélyi Emillel, az este címe pedig: “Fejben dől el” lesz.
Tarts velünk! Jegyekért kattints a linkre:
https://www.jegy.hu/program/gondolat-bonbonok-60994/419887

– mondta a Ripost-nak a műsorvezető, aki több mint húsz év után a minap még egy közös fotóra is összeállt Vitrayval. A két tévés múlt pénteken egymás mellett ülve, békében meséltek pályafutásukról a Madách Színházban a Gondolat Bonbonok című beszélgetésen, ahol azt taglalták, szerintük mit jelentett a média és a televíziózás világa a múltban és ma. Maga a szervező sem gondolta, hogy médiatörténelmi pillanatnak lesz szemtanúja és meghívásának mind a két legenda eleget tesz, továbbá megbékélnek egymással.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hajdú Péter és Sarka Kata újabb lépést tettek a házasságukért

Mazsi

Fogalma sincs a magyaroknak arról, kicsoda Bereczki Zoltán

Mazsi

Ma lenne 50 éves a tragikus körülmények között elhunyt egykori szépségkirálynő: Molnár Csillára emlékezünk

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------