Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezért ölte meg magát karjában másfél éves gyermekével a budapesti nő
Belföldi hírek

Ezért ölte meg magát karjában másfél éves gyermekével a budapesti nő

Megdöbbentő részletek láttak napvilágot a tragédia előzményeivel kapcsolatban.

Ezért ölte meg magát karjában másfél éves gyermekével a budapesti nő

Karjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő egy újpalotai toronyházból szombaton – ahogyan azt korábban mi is megírtuk. A nő egy széket húzott az ablak elé, arra állt fel, kezében a kislánnyal, mielőtt a szörnyű ugrásra elszánta magát. Most újabb részletek derültek ki a tragédia feltételezhető előzményeivel kapcsolatban.

A Bors úgy értesült, hogy családi viszály állhat a háttérben. B. Edina Éva a budapi Pethő Intézetben dolgozott, és két éve találtak egymásra Norberttel, aki kamionsofőrként kereste a kenyerét. Rövidesen a baba is megérkezett, és a Facebookon egymást érték a mosolygós családi képek. Ebben az időben még mindenki felhőtlenül boldog párként emlékszik rájuk.

Az idill azonban pár hónapja véget ért, amikor Norbert egy másik nő miatt otthagyta Edináékat. A nő ennek hatására összetört, a férfivel annyira megromlott a viszonyuk, hogy a nyilvánosság előtt, a Facebookon is veszekedtek.

“Állítólag a 16 hónapos kislányod is szeretted, az életed volt, mégis kikészítetted egy hónapja, elutasít, azt sem kérded, mi van vele, hogy van. Gratulálok »apuka«”!

– írta Edina korábban indulatosan a közösségi oldalon volt párjának.

Edina egy közeli ismerőse azt nyilatkozta a lapnak, hogy a férfi “el van tiltva a lányától, jobb, ha nem is tudja meg senki, mi történt az ajtók mögött, de alaposan tönkretette őket”. A tragédia napjáról az egyik szomszéd elmondta, hogy aznap találkozott Edinával, aki a játszótérre vitte a kislányát. Beszélgettek is, de nem vett észre rajta semmi különöset, szerinte akkor még nem tervezett semmit a nő. Ugyanakkor többen is úgy vélik, Edina és Norbert között annyira elmérgesedett a viszony, hogy

a férfi el akarta venni anyjától Dominikát.

A kép illusztráció - Forrás: Pixabay
A kép illusztráció – Forrás: Pixabay

 

Hasonló hírek

Elhagyja Budapestet Soros alapítványa (Olvasd el, nézd meg, hidd el, megéri! Hirmagazin.eu)

Géza

Képtelenek betartatni ezt a törvényt Budapest utcáin

Géza

A Jobbik Puzsért lecserélte Karácsony Gergelyre

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!