Image default
Bulvár

Ezért nem ünnepelhet felhőtlenül szülinapján Szűcs Judith

Évtizedeket is letagadhatna a korából Szűcs Judith, akit születésnapja alkalmából köszöntött fel a Ripost. A legendás énekesnő kirobbanó formában van, de lapunknak elárulta, megnehezíti mindennapjait, hogy nemrégiben csúnyán meghúzta a karját.

Ripost: Isten éltesse sokáig! Mivel telik a nagy nap?

Szűcs Judith: Köszönöm szépen! Kiválóan érzem magam. Mint mindig, most is rengeteget dolgozom. Egész nap rohanok, el kell intézni a teendőimet. Ami pedig az életkoromat illeti, elég ravasz vagyok! Minden koncertemen elmondom, hogy tavaly áprilisban ünnepeltem a negyvenötödik jubileumomat, tehát negyvenöt éves vagyok!

Ripost: Hogyan ünnepelnek?

Sz.J.: Megmondom őszintén, hogy még nem gondolkoztam az ünneplésen, de valószínűleg a Balcsin leszünk majd. Pár napra kikapcsolódásként leutazunk a családdal, és ott meg is ünnepeljük mindenkiét egyszerre.

Ripost: Ennyire nehezen összeegyeztethető?

Sz.j.: Nagyon nem vagyunk egyszerűek, nehezen tervezünk a napokkal. Egyébként nem ragaszkodunk hozzá, hogy aznap ünnepeljünk, amikor valóban a születésnap van. Sajnos nem fér bele. Egyébként nem tartom számon az éveket. Ha nem mondják, hogy lesz, el is felejtem. Nem foglalkozom a korommal. Azzal viszont nagyon is, hogy felszedjek néhány kilót. Bárcsak a testsúlyom lenne hatvanöt…

Ripost: Elképesztő formában! Mi a titka?

Sz.J.: Pilatesre járok, de most jó ideje csontkovácshoz is, mert meghúztam a karomat. A nővéremék Athénban élnek, a napokban itthon voltak nálam, és nagyon szerettek volna savanyú káposztát vinni magukkal Görögországba. Vettem is nekik húsz kilót a piacon, de cipekedés közben meghúztam a karomat. Most gyógyulgatok, ápolom lóbalzsammal, és különböző krémekkel is. Remélem, hamarosan jobban leszek.

Forrás: Ripost

Fotó: Sulyok László

Hasonló hírek

Pokoli kínokat él át balesete miatt Hajdú Péter

Mazsi

Rengeteg pénzt vittek el Gundeltől: valaki tényleg milliomos lett

Géza

Origo: Így vélekednek a balliberálisok Havasról

Géza