Image default
Bulvár

Ezért nem kell a pasiknak a dögös magyar énekesnő!

A vonzó sztár évek óta nyi­tott egy új kap­cso­latra, mégis el­ke­rüli a sze­re­lem. Ál­lí­tása sze­rint annyira fél­nek tőle a férfiak, hogy egy­ál­ta­lán nem mer­nek kez­de­mé­nyezni!

Erdőhegyi Brigitta vonzó, céltudatos, sikeres, mégis elkerüli a szerelem. Vagy talán éppen ezért? A csinos énekesnő a Borsnak vallott őszintén arról, miért nem találja álmai férfiját.

“Az a tapasztalatom, hogy hiába figyelnek fel rám a férfiak, egyszerűen nem mernek kezdeményezni. Az én tragédiám pedig az, hogy tradicionális elveket vallok, és nem vagyok egy kezdeményező típus. Természetesen van rés a pajzson, volt, amikor sikerült megugraniuk az első akadályt, aztán már rajtunk múlt, hogyan alakult a dolog.”

– elmélkedett Brigi, akinek azóta még nehezebb a dolga, mióta fellépett Sophia Loren fiának esküvőjén, exkluzív koncertet adott a Depeche Mode-nak, majd énekelt Gorbacsov születésnapján.

A férfiak ugyanis a megközelíthetetlen dívát látják benne, holott mint minden nő, ő is csak őszinte szeretetre vágyik!

Ezért nem kell a pasiknak a dögös magyar énekesnő!
Fotó: Facebook

És hogy mivel lehet levenni a lábáról?

“A közös hullámhossz elengedhetetlen. Nekem a külső jegyek gyakorlatilag nem mérv­adóak. Humor nélkül képtelen vagyok létezni, így ez elengedhetetlen. Szeretném, ha sokat nevetnénk együtt és meglátná bennem azt, aki legbelül vagyok.” – ecsetelte a magányos szépség, aki Nagy Ő felbukkanásáig a munkába temetkezik.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Lefújta az esküvőjét, 170 hajléktalant vendégelt meg helyette

Edit

Király Linda elképesztő vallomása: Apám terrorizált engem

Mazsi

Összeomlott a magyar sztár, gyilkosságot emleget

Mazsi