Főoldal » Ezért nem csajozik Király Viktor
Bulvár

Ezért nem csajozik Király Viktor

Ki­rály Vik­tor szo­ro­san kéz­ben tartja kar­ri­er­jét, mely­nek ko­moly len­dü­le­tet adott, hogy ta­valy be­ju­tott az ame­ri­kai The Voice élő show-jába. Az éne­kes azóta szinte ki sem tette a lábát a kon­ti­nens­ről, és szé­pen las­san épít­geti kar­ri­er­jét. Oly­annyira erre kon­cent­rál, hogy ma­gán­éle­té­vel nem is fog­lal­ko­zik.

Király Viktor rövidesen újabb világsztárral találkozhat Amerikában. Ráadásul, ha szerencséje van, Jay Z fel is figyelhet rá, és lökhet egy jókorát a vágyott amerikai karrieren. Nem csoda hát, ha az énekes életében most nem a csajozás a legfontosabb.

@quadstudiosnyc @princemaestro @jgreenberg77 @hunbekir @coppers_closet #recordingstudio #originalmusic #soulfire #acoustic #grandpiano #viktordreamers #viktorkiraly #viktorlive #TheVoice #newalbumcomingsoon #newalbum

Közzétette: Viktor Király – 2016. február 27., szombat

“Zajlik az élet idekint rendesen, de semmi nem hullik az ölembe magától. Most kemény időszakot élek, mert addig kell ütnöm a vasat, amíg még meleg, és tényleg minden időmet ennek szentelem. Folyamatosan vannak felkéréseim is. Alig egy hónap múlva fellépek a Billboard magazin színpadán, aminek Jay-Z a tulajdonosa. Remélem, vele is sikerül találkoznom”- meséli Viktor, aki jelenleg azt sem bánja, hogy nincs szerelem az életében.

„Jó ideje nincs kapcsolatom, de az igazat megvallva ez most így jó. Nem hiszem, hogy akadna olyan lány, akinek bejönne a mostani rohanó életem.

A karrierépítés kemény meló, és ebbe most tényleg nem fér bele a szórakozás. Rengeteg producerrel találkoztam mostanában, és folyamatosan stúdiózom. Készül a következő lemezem, ami brutálisan ütős kell legyen”- fejtette ki Király Viktor, aki nem sokkal a The Voice előtt szakított korábbi barátnőjével.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Juhász Péter megfenyegette a feleségét elszerető férfit, pedig sok pénzt kapott tőle

Mazsi

Rém ízléstelen a kép a fehérneműs modellekről. Nézd meg!

info

Letartóztatták az MMA-világsztárt, döbbenetes dolgot tett

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------