Főoldal » Ezért ne dobj soha ételmaradékokat a vécécsészébe! Minket meggyőzött!
Otthon, lakberendezés, kert

Ezért ne dobj soha ételmaradékokat a vécécsészébe! Minket meggyőzött!

Amikor ez a fénykép bejárta a világhálót, mindenki azt gondolta, hogy csak egy vicc, vagy pedig egy horrorfilmből egy képkocka. Sajnos ez a kép maga a valóság, egy megtörtént eset helyszínén készült.

A felhasználó egy hotel szobában készítette, majd posztolta ezt a képet! Éjszaka furcsa zajokra lett figyelmes, kezdetben nem tulajdonított túl nagy jelentőséget nekik, de, amikor erősödni kezdtek a hangok, akkor már gondolta, hogy ennek bizony fele sem tréfa, és utána akart járni a dolognak.

Letelefonált a recepcióhoz, és hívta a gondnokot, aki elkezdte leszerelni a fura a hang forrását, a vécécsészét.

Miután a gondnok leszerelte a vécécsészét, igazán sokkoló látványban volt részük, egy óriási patkány volt beleszorulva a lefolyóba.

A patkányok nagyon jó úszók, táplálék után kutatva, sok időt töltenek a lefolyócsatornákban, és így könnyen akár a fürdőszobai lefolyón is felmászhatnak.

Akár három napig is könnyen el vannak a víz alatt, jó úszók, csupán 3 percenként kell levegőt vegyenek. A szakértők szerint olyan irtószer nem létezik, amely tartós védelmet nyújtana ellenük, ezért számolnunk kell azzal, hogy bármikor felbukkanhat egy patkány a vécécsészéből.

A patkányok a lakásokhoz ott tudnak feljutni, ahol a szárnyvezeték elavult.

A vécécsészéhez csatlakoztatott 5 centiméteres cső elég tágas ahhoz, hogy akár egy kifejlett példány is át tudjon férni rajta.

Ahhoz, hogy meg tudjuk előzni azt, hogy patkányok bejussanak a lakásunkba, semmiféle ételmaradékot ne dobjunk le a vécén. A patkányok nagyon intelligensek, azonnal megérzik, hogy hol van az élelmiszer.

Még az is egy megoldás lehet, hogy rácsot szereltetünk a lefolyórendszerbe.

Amikor ez a kép megjelent a világhálón nagyon sokan osztották meg saját tapasztalataikat. Úgy látszik egy ilyen eset bárhol, akár a 13. emeleten is megtörténhet.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Így készíts gyorsan hatékony darázscsapdát

Mazsi

A leghatékonyabb tápanyag a szobanövények számára, aminek köszönhetően minden növény virágzani kezd! Ezt a trükköt meg kell hogy ismerd!

Mazsi

Így boríthatja szinte fillérekért csodás levendula a kertedet!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------