Image default
Otthon, lakberendezés, kert

Ezért ne dobj soha ételmaradékokat a vécécsészébe! Minket meggyőzött!

Amikor ez a fénykép bejárta a világhálót, mindenki azt gondolta, hogy csak egy vicc, vagy pedig egy horrorfilmből egy képkocka. Sajnos ez a kép maga a valóság, egy megtörtént eset helyszínén készült.

A felhasználó egy hotel szobában készítette, majd posztolta ezt a képet! Éjszaka furcsa zajokra lett figyelmes, kezdetben nem tulajdonított túl nagy jelentőséget nekik, de, amikor erősödni kezdtek a hangok, akkor már gondolta, hogy ennek bizony fele sem tréfa, és utána akart járni a dolognak.

Letelefonált a recepcióhoz, és hívta a gondnokot, aki elkezdte leszerelni a fura a hang forrását, a vécécsészét.

Miután a gondnok leszerelte a vécécsészét, igazán sokkoló látványban volt részük, egy óriási patkány volt beleszorulva a lefolyóba.

A patkányok nagyon jó úszók, táplálék után kutatva, sok időt töltenek a lefolyócsatornákban, és így könnyen akár a fürdőszobai lefolyón is felmászhatnak.

Akár három napig is könnyen el vannak a víz alatt, jó úszók, csupán 3 percenként kell levegőt vegyenek. A szakértők szerint olyan irtószer nem létezik, amely tartós védelmet nyújtana ellenük, ezért számolnunk kell azzal, hogy bármikor felbukkanhat egy patkány a vécécsészéből.

A patkányok a lakásokhoz ott tudnak feljutni, ahol a szárnyvezeték elavult.

A vécécsészéhez csatlakoztatott 5 centiméteres cső elég tágas ahhoz, hogy akár egy kifejlett példány is át tudjon férni rajta.

Ahhoz, hogy meg tudjuk előzni azt, hogy patkányok bejussanak a lakásunkba, semmiféle ételmaradékot ne dobjunk le a vécén. A patkányok nagyon intelligensek, azonnal megérzik, hogy hol van az élelmiszer.

Még az is egy megoldás lehet, hogy rácsot szereltetünk a lefolyórendszerbe.

Amikor ez a kép megjelent a világhálón nagyon sokan osztották meg saját tapasztalataikat. Úgy látszik egy ilyen eset bárhol, akár a 13. emeleten is megtörténhet.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Így neveljünk otthon citromfát magról

Mazsi

Mini erdő a házon és gyeptetős házikó

info

Minden évben csodálatos hagymatermésed lesz, ha ezt a 4 jól bevált trükköt alkalmazod!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------