Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezért maradt el a világvége: módosított a jóslatán az önjelölt próféta
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Ezért maradt el a világvége: módosított a jóslatán az önjelölt próféta

Hiába figyelte rengeteg rettegő ember az eget 2017 szeptember 23-án, csak nem bukkant fel a világvégét hozó rejtélyes Nibiru bolgyó. Valami félresikerült? Tévedett a keresztény számmisztikus, aki a világméretű őrületért felelős? Kiderült az utolsó előtti pillanatban módosított a jövendölésén…

Amikor kiderült, hogy rejtélyes Nibiru bolygónak, aminek el kellett volna pusztítania a földet szeptember 23-án, nyoma sincs, David Meade, amerikai író, asztrológus, keresztény számmisztikus gyorsan finomított a bibliai Genezisre alapozott jóslatán. Azt mondta, a világvége nem pontosan szeptember 23-án fog bekövetkezni, csak elindul aznap egy folyamat, ami a végítélethez vezet majd. Szerinte sokan félreértelmezték a figyelmeztetését.

„Nem a világnak lesz vége, hanem a világnak abban a formájában, ahogy ma ismerjük. A föld nagy része októberre nem olyan lesz, mint amilyennek ma ismerjük” – nyilatkozta.

Ez azért már mégsem az az igazi világvége prófécia, mint első nekifutásra volt. És elég nagy közhely… A NASA cáfolta, a keresztény egyház pedig elhatárolódott a számmisztikus korábbi állításaitól. Ezek után pedig aligha fog bárki hitelt adni a szavainak. Bár nem ő az első világvégét hirdető őrült, aki többször is előhúzta ezt a meglehetősen érdekes ütőkártyát, és amikor nem jött be, bedobott egy másik dátumot… és akkor is hittek neki.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan

Edit

Ismerd meg bűnös oldalad attól függően, hogy milyen csillagjegybe tartozol!

Mazsi

Létezik az angyalok érintése?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!