Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezért lép ki a sorozatból 16 év után a Barátok közt sztárja
Média és szórakozás

Ezért lép ki a sorozatból 16 év után a Barátok közt sztárja

Kiss Ra­móna mintha csa­lád­já­tól bú­csúzna, hi­szen fél éle­tét a kol­lé­gá­i­val és a Ba­rá­tok közt for­ga­tá­sán töl­tötte. Mégis meg­hozta a fájó dön­tést.

Mindenkit meglepett a bejelentés, de a Barátok közt csinos színésznője, Kiss Ramóna úgy döntött, hogy kilép a sorozatból. A nézőkben azonnal felmerült a kérdés, vajon miért. Most a Story magazinban öntött tiszta vizet a pohárba.

Ezért lép ki a sorozatból 16 év után a Barátok közt sztárja
Fotó: Kovács Gábor

“Érlelődött bennem egy ideje a döntés, egyszerűen már nem azt a lendületet éreztem munka közben, mint régebben. Semmiféle emberi probléma nincs a lépésem mögött, csakis lelki, de az épp elég… 16 év tényleg nagyon sok, még akkor is, ha az ember azt csinálhatja, amit igazán szeret. De ha kimondom, hogy az eddigi életem felét itt töltöttem, akkor az nagyon brutálisan hangzik

– mesélte őszintén.

Rami már hónapok óta gondolkodott a döntésen, de a végleges elhatározás januárban született meg benne. Pihenni szeretne és csak a színpadra koncentrálni. A színház központi szerepet kap az életében.

“Egyszerűen nem tudok már mit hozzáadni a sorozatbeli Zsófi karakteréhez. Már minden megtörtént vele: terhes lett, elvetélt, erőszak áldozata lett, elrabolták, megverték és kétszer is férjhez ment, ráadásul a sorozat két legkeményebb figurájához: Bartha Zsolthoz és Berényi Mikihez.”

Zsófi karakterét úgy írják ki a Barátok közt történetéből, hogy annak motivációjával a nézők teljesen egyetértenek majd. Természetesen meghagyják a lehetőségét annak is, hogy szinte bármikor visszatérhessen.

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

VIDEÓ! Megjelent az első előzetes a Sötét ötven árnyalatához

info

Átadták a 12. Jameson CineFest díjait

info

Jackson lánya felháborodott! Azonnal letiltatta a botrányfilmet!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------