Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezért hagyta el 9 év után a vőlegényét a csodás hangú magyar énekesnő
Bulvár

Ezért hagyta el 9 év után a vőlegényét a csodás hangú magyar énekesnő

Egy baleset után komolyabban kezdett gondolkodni az életéről, és rájött: párkapcsolata már nem a régi.

9 év után először van egyedül Király Linda, de szerinte ez most jól van így. Az énekesnő őszintén vallott arról, miért bontotta fel az eljegyzését Zsomborral egy halálközeli élmény után.

“Történt, hogy ültem otthon a kádban, amikor az alattunk lévő lakásban elektromos zárlat keletkezett, ezért valahogy áram került a kádunkba, ami persze azonnal megrázott. Hiába akartam, nem bírtam mozdulni. Szerencsére Zsombi épp bejött fogat mosni, kiszedett a vízből és kórházba vitt” – mondta az énekesnő a BEST Magazinnak.

Ameddig lábadozott, Király Lindának volt ideje az életén gondolkodni, és sok mindent másképpen kezdett látni. Mivel Zsomborral nem tudtak visszaköltözni a lakásba, a fiú a szüleihez költözött, de közben az énekesnőnek a munkája miatt az Egyesült Államokba kellett utazni. A külön töltött nyolc hónap alatt egyszer sem tudtak találkozni. 

“És ez megpecsételte a sorsunkat.” Az énekesnő úgy érezte, hogy már csak barátként tekint a férfire, ezért kilenc év együttlét után szakított. Ugyanakkor arra is rájött, hogy több időt kell többek között a betegsége miatt magára szánnia.

Király Lindánál hat éve diagnosztizáltak pajzsmirigy alul működést, valamint találtak egy daganatot az agyalapi mirigyében. Ez a probléma sok stresszt okoz neki, de jó úton halad a gyógyulás felé, amihez többek között meditációval járul hozzá.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

 

Hasonló hírek

Pont úgy néz ki, mint egy bálna: ruhátlanul, festékben fetrengett a kebelcsoda

Edit

Végrehajtás alatt Sarka Kata cége!

Mazsi

Tragédia! Most kaptuk a hírt! Megrázó videón a sífelvonó 11 sérültet okozó megőrülése! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------