Főoldal > Hírek > Életmód > Horoszkóp > Ezért érdemes alázattal tekinteni az életre

Ezért érdemes alázattal tekinteni az életre

Hirdetés

A mai modern társadalmak egyik legmeghatározóbb mozgatórúgója a pénz. Ez az az eszköz, amellyel szinte minden megvalósítható, megszerezhető, elérhető, megvásárolható. Ezért egyesek úgy érzik, hogy az Univerzum körülöttük forog, ők megtehetnek bármit, hiszen ők rendelkeznek javakkal, hatalommal.

2015-08-29_075057

Csak ez nem így van. Sokan úgy gondolják, hogy minden és sajnos mindenki irányítható. Ezekből az emberekből hiányzik az alázat azon felsőbb erővel szemben, amely több mint 50 százalékban képes befolyásolni, akár irányítani is életünket. Ez az Univerzum nem úgy dönt az életünkről, hogy az rossz legyen nekünk, hanem a sorsunk megismerése, elfogadása által rájöhetünk arra, hogy kik is vagyunk valójában, miért történnek meg olyan dolgok velünk, amelyeket kezdetben nem értünk, de végül megvilágosodunk.

A kudarcok sokszor azért következnek be életünkben, mert az Univerzum így jelez, hogy nem a jó irányba tartunk, másképp kell valamit csinálni, változtatni kell az életünkön. Keressünk olyan dolgokat, amelyek boldoggá tesznek, örüljünk ennek, örüljünk, hogy dolgozhatunk.

50 százalékban mi dönthetünk a sorsunk felet, a másik 50 százalékkal nem rendelkezünk. Ezért éljünk alázatosan, legyünk nyitottak és türelmesek.

Forrás: Arany gondolatok

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
WordPress Lightbox