Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezért a Kosok a legjobb fej csillagjegyek
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Ezért a Kosok a legjobb fej csillagjegyek

Már egy ideje a Kos időszakát éljük. Az egyik legszenvedélyesebb jegy, akivel soha nem unalmas az élet. Lássuk, miért érdemes legalább egy Koshoz ragaszkodni az életünkben, legyen az pár, barát vagy rokon.

10 ok, miért ők a legjobb fejek a világon.

1# Kalandvágyóak

Nincs ötleted a hétvégére? Hívd fel a Kos ismerősödet és azonnal kitalál valami jó programot. A Kos kéz a kézben jár a kalanddal. Soha nem fogsz mellette unatkozni akkor sem, ha odakinn csapnivaló az idő.

2# Pozitivitást sugároznak

Természetüknél fogva pozitív beállítottságúak. Ennek köszönhetően bármilyen szociális helyzetben erőlködés nélkül jól szerepelnek. Soha nem találnak semmit kínosnak. Ha nem a terveik szerint alakul valami, azért viszont képesek kicsit kiakadni.

3# Optimisták

Ha szükséged van egy kis önbizalom tuningra, akkor fordulj egy Koshoz és azonnal megoldódik a problémád. Mindig fellelkesít a beszédével és utána valóban azt érezheted, te vagy az élet császára. Furcsa, de visszafelé ez nem igazán működik. Alig hisznek mások szavának.

4# Hűségesek

Végletekig hűségesek. Soha nem bántanának meg egy barátot vagy kotyognák ki másnak a titkait. Javasolt nem panaszkodni és sértegetni egy Kost, mert ott minden bizalma elvész az irányodban. Az pedig csak neked lesz ciki.

5# Egyenesek

A Kosok soha nem hazudnak neked. Egy, mert csapnivalóak benne, kettő, mert nem hisznek benne. Kegyes ferdítésre is csak akkor viszi őket a lélek, ha tudják, hogy ártanának az igazsággal az adott pillanatban.

6# Rendkívül függetlenek

Egy Kos soha nem fog felhívni, hogy húzd ki a csávából, menj el érte, hadd aludjon nálad, stb. Nagyon kevés segítséget igényelnek, hiszen olyanok, akik mindnet maguknak szeretnek megoldani és elrendezni. Ha segítséget kérnek, akkor tényleg nagy pácban vannak.

7# Szavahihetőek

Nehéz találni olyan embert, akivel megoszthatod a legféltettebb, legsötétebb titkaidat is. Na, ők ilyenek. A DNS-ükbe an írva. Bátran rájuk hagyományozhatsz minden bizalmas információt, nem fogja rajtuk kívül senki megtudni.

8# Nagylelkűek másokkal, magukkal azonban fukarak

Sokkal hamarabb adnak másnak, minthogy magukra költsék ugyanazt az összeget. Egyáltalán nem szeretnek elfogadni mástól pénzt, viszont adni minden gondolkodás nélkül hajlandóak, főleg, ha a szeretteikről van szó.

9# Ambiciózusak

Mindig többre vágynak és a lelkesedésük fertőző is tud lenni. Minél többet érnek el, annál több dolgot tűznek ki maguk elé. Folyamatos mozgásban vannak, kíváncsiak a világra.

10# A fentiek tökéletes kombinációi

Persze egy Kosnak is vannak kevésbé áldásos tulajdonságai, viszont a fentiek tökéletes keverékei is egyben. Vigyázz a szeretetükre.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Válassz ki egy szemet, és megmondom ki vagy!

Mazsi

Megfejtették Nostradamus 2018-ra írt jövendöléseit! Ez vár ránk jövőre!

Mazsi

Fogjunk férjet! – Top 8 jóslat

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!