Főoldal » Ezerhétszázszor próbáltak bejutni a Csalagútba
Külföld

Ezerhétszázszor próbáltak bejutni a Csalagútba

hirmagazin_2015-08-03_200143

Mintegy ezerhétszáz alkalommal próbáltak bejutni migránsok hétfőre virradó éjjel a francia Calais kikötővárosban a Csatorna-alagút területére, hogy azon keresztül eljussanak Nagy-Britanniába – közölték rendőrségi források.

Nevük elhallgatását kérő francia illetékesek arról számoltak be, hogy a rendfenntartóknak ezer esetben még a behatolás előtt sikerült feltartóztatniuk a migránsokat, a maradék hétszáz kísérlet során pedig az alagút belsejében fogták el a menekülteket. Az akció közben egy rendőr megsebesült, miután egy szudáni férfi fejbe dobta egy kővel. A rendőrök a tettest kihallgatták.

A mintegy ötven kilométer hosszú alagúton az elmúlt napokban több ezer alkalommal tettek kísérletet migránsok arra, hogy átjussanak Franciaországból Nagy-Britanniába. Vannak, akiket az alagút bejárata felé tartva feltartóztatnak a rendőrök, másoknak sikerül felkapaszkodniuk egy-egy teherautóra. Július eleje óta tíz bevándorló halt meg a La Manche csatornán való átkelési kísérlet közben, a legutóbbi ilyen balesetben egy szudáni férfit halálra gázolt egy kamion.

Forrás: metropol; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Brutális mészárlás: négy fogadott gyermekével végzett egy anya

Géza

Tegnap Brüsszelben tartott kormányellenes tüntetést több magyar ellenzéki párt! Oszd meg!

Géza

Az amerikai hírszerzés a németeket használta volna ki európai célpontok elleni kémkedésre

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------