Image default
Életmód hírek

Ezen a testrészeden áll a legjobban a tetkó, ha lány vagy

Nehéz döntés a tetoválás, hiszen, ha minden jól alakul, akkor az ember egy életen át viseli a végeredményt!

Éppen ezért a mit, mikor és hova kulcsfontosságú kérdések egy tetoválást fontolgató fejében. Összegyűjtöttünk néhány olyan pontot a testen, ahol a varrás nagyon nőiesen mutat. Természetesen mindenki oda tetováltat ahová szeretne, viszont van néhány olyan terület, ami a pasiknak kevésbé előnyös, amit mi csúnyán kihasználunk:

Mell környékén

Leginkább oldalt, illetve a mell alatti terület az, amit a nők igazán preferálnak. A mell íve egyébként is baromi szexi, hát még ha ki van hangsúlyozva egy kis tintával. A kecses, íves, vékony motívumok

mutatnak itt a legjobban.

A másik közkedvelt pont a két mell közötti vékony kis bőrfelület, ami a tetoválás során igazi mágnesként vonzza a tekintetet!

Fülem mögött a kispolcon

Ugyan ez egy unisex terület, de ha egy kis méretű motívumot szeretnél magadon látni, nem könnyű elhelyezni a testeden. A fül környéke egy izgalmas terület, hiszen el is lehet rejteni, de frizurától függően fel is fedheted a titkodat. Szerintem ez egy kifejezetten vagány szpot, hiszen a fejen van, ezért nem egy kifejezetten kezdőknek való pont.

Csukló

A történelem során nem véletlenül a csuklóért rajongtak a férfiak, egyrészt mert ez látszott ki a nőkből a ruha alól, másrészt pedig mert bolondultak a kecses ívéért. Ez a rajongás a mai napig megvan, ezért érdemes erre a területre célozni.

noizz

Hasonló hírek

Légszennyezettség: minimálisan javult a helyzet de nem lehet felhőtlen az örömünk

Géza

Három házasságtörő válaszol hogy miért lépnek félre épp karácsonykor

Edit

Ne várja meg a kánikulát, most intézzen klímát!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------