Image default
Életmód hírek

Ezeket a típusú nőket soha ne próbáld meg az ágyadba csábítani!

Na­gyon ve­szé­lye­sek: hiába tűn­nek káp­rá­za­tos­nak az este fé­nyé­ben, könnyen csap­dába ej­te­nek!

Meglátod a bárban és elgyengül a lábad. Kiderül, hogy egyedülálló. Kiderül, hogy sörözik. Már kezded úgy érezni, hogy megfogtad az Isten lábát, de vigyázz! Néhány jel elárulhatja, hogy mire számíts, ha randizni kezdesz vele!

1. Frissen szállt ki egy kapcsolatból

Ezeket a típusú nőket soha ne próbáld meg az ágyadba csábítani!

Mindegy, hogy ő lépett ki vagy őt hagyták el: a nők szakítás után hajlamosak a gyors érzelmi fellángolásokra, úgy, hogy valójában még nem állnak készen egy következő kapcsolatra. Tényleg azt szeretnéd, hogy folyton az előző pasijával hasonlítson össze? Vagy hogy úgy érezd, két tűz között őrlődik?

2. Keményen bulizik

Ezeket a típusú nőket soha ne próbáld meg az ágyadba csábítani! 1

A férfiak könnyen felfigyelnek azokra a nőkre, akik egymás után dobják be a rövideket, mert úgy tűnik, hogy nagyon jól érzik magukat, és őrült nagyot fognak bulizni. Ám vigyázat, a látszat csal! Sokkal valószínűbb, hogy éppen kiereszti a gőzt valami miatt, legyen az egy rossz nap vagy egy szakítás. A részeg nők pedig hajlamosak túlságosan érzelgőssé válni, mert az alkohol ráerősít a bennük tomboló érzelmekre.

3. Mindenkit szid

Ezeket a típusú nőket soha ne próbáld meg az ágyadba csábítani! 2

Lehet, hogy nagyon szellemesen csinálja, de ha azt veszed észre, hogy mindenkit szapul, menekülj! Ezek a nők mindig mindenért mást hibáztatnak, az egész világgal bajuk van, és biztos lehetsz benne: előbb vagy utóbb te is célkeresztbe kerülsz majd.

4. Nem bírja letenni a telefonját

Ezeket a típusú nőket soha ne próbáld meg az ágyadba csábítani! 3

Mindegy, hogy a barátnőivel SMS-ezik vagy a munkahelyi e-mailjeit olvasgatja, a lényeg, hogy nem tudja magát elengedni és biztonságban érezni egyetlen estére sem egyedül. Ha randizni kezdtek, könnyedén fordulhat a dolog kapcsolatfüggőségbe, amikor te érzed majd magad kalitkában!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Házi stresszoldó praktikák

info

Nem mindegy, milyen paprika kerül az asztalra

info

Folyton beteg? Erre gondolt már?

info