Hirmagazin.eu
Főoldal » Ezek voltak a legsokkolóbb produkciók A Nagy Duett legutóbbi adásában
Média és szórakozás Zene, filmzene

Ezek voltak a legsokkolóbb produkciók A Nagy Duett legutóbbi adásában

Ha azt hiszed, hogy a Kacsatánc minden lehetséges verzióját ismered, nagyon tévedsz. De jó eséllyel Michael Jackson is forogna a sírjában, ha látta volna a műsort.

Ezek voltak a legsokkolóbb produkciók A Nagy Duett legutóbbi adásában

A showbiznisz mindent bevállaló csúcstermékeként valószínűleg a fűzöld szakállú Berki Krisztián kacsajelmezben való ugrálását jelölhetjük meg. Akik lemaradtak róla, alább megtekinthetik a videót – de tényleg csak saját felelősségre!


Videó: Fésűs Nelly és Berki Krisztián Kacsatánca

A nézői szemek elkerekedésének és pislogásszámuk csökkenésének mértékét tekintve második helyen végzett Rubint Réka és Pintér Tibor produkciója, akik a Honfoglalás főcímdalát adták elő. Némileg más hatása volt egy Demjén Ferenc-alkotásnak ebben a műsorban, mint a Kismenőkben.

Szilas, a stúdióba berángatott és egy cseppet feszült ló emelte az előadás fényét és színvonalát, nemkülönben a fitness-profi Réka bámulatos lóhátra pattanása, majd két lábra állása.

A koncepcióért mindenképp nagy-nagy gratula jár, de a produkció véget érésével sokáig nem marad még az emberben más vélemény, mint egy tátott szájú “ööö…”
Videó: Honfoglalás. Rubint Réka, Pintér Tibor és Szilas, a ló szereplése.

Ezek voltak a legsokkolóbb produkciók A Nagy Duett legutóbbi adásában

A megdöbbentés dobogójának harmadik helyére a legtöbben valószínűleg Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter eresztését tennék, akik a jól ismert Eye of the Tiger-t nyerték meg. Szilvia szereplését azonban nagyban elnyomta Péter alakítása, aki testes megjelenésével olyan cicaharcot intézett a színpadon berendezett bokszolói ringben, hogy az sok Kacsatáncos szájú plázalány tudását szégyenítené meg.

Az újra és újra valami elképesztőt mutató Pachmann végtelen gátlástalansága a zsűri csodálatát is teljességgel kivívta, és a dal vége felé már ingencsak zihálva éneklő Szilvinek is minden bizonnyal a lélegzetelállító műbokszolás látványától fogyott el a vártnál korábban a levegője.

Ezek voltak a legsokkolóbb produkciók A Nagy Duett legutóbbi adásában

A dobogóról nem sokkal csúszott le a Michael Jackson Bad-jére táncoló Keresztes Ildikó és Schobert Norbert kettőse, mely során külön kiemelendő Norbi speciálisan vékony hangképzése. Hogy miért titkolta ez idáig effajta képességét, az rejtély, de valószínűleg ügyes stratégaként nem lő el rögtön minden puskaport. Hasonlóképp Cooky-hoz, aki az értékelés részeként felállt a zsűriasztal mögül, odasétált hozzá, ésmutatott három olyan vérprofi Jacko-s mozdulatot, hogy tulajdonképpen egy pillanatra átfutott az agyunkon, nem kellene-e inkább ezt csinálnia a rádiózás helyett.

Visszatérve, Norbiban az a jó, hogy teljes lazasággal adja át magát akár a legbugyutább szerepnek is, gondtalanul ökörködik, és ez igenis, mosolyt tud csalni a néző arcára. Átragaszthatna még egy keveset ebből a lazaságból kedvesére is.

Ezek voltak a legsokkolóbb produkciók A Nagy Duett legutóbbi adásában

Az est többi produkciójából külön kiemelendő a cigányzenét daloló Demcsák Zsuzsa csillagos ötösre értékelhető reakciója egy mikroportos problémára, amelyet nála gyakorlottabb és színpadhoz szokottabb sztárok, megkockáztatjuk, nagyobb pánikkal kezeltek volna.

Keleti Andrea és Péter Srámek Ricky Martin-feldolgozásában, a Maria-ban a legjobb rész a szöveg nélküli, csapatos rázás volt, ami lehetett volna még egy kicsit hosszabb is. Persze a latinos hangulat így is megcsípte a zsűri maximális 30 pontját. Lola és Markó Robi Britney Spears ezer évvel ezelőtti berobbanó slágerét, a Baby One More Time-ot hozta el a közönségnek, ami arra volt jó, hogy megállapítsuk: a rövid szoknyás, hosszú térdzoknis iskolás egyenruha valószínűleg, míg világ a világ, dögös lesz. A továbbjutáshoz azonban önmagában nem elég, ennyivel nem lehet megvezetni a nézőt.

Ezek voltak a legsokkolóbb produkciók A Nagy Duett legutóbbi adásában

Dér Heni és Kucsera Gábor You Sexy Thing-jére a bírák összes reakciója összefoglalható Kasza Tibi egyetlen mondatával: “Gábor, aranyos volt. Énekeltél. Nagyon béna vagy.” Szegény Gábort tényleg szanaszét oltotta mindhárom zsűritag, pedig szerintünk kb. csak 3-4-szer volt csálébb Norbinál vagy Pachmannál. Nem beszélve arról, hogy az elképesztően dögös és jól éneklő Heni szerepléséről már említést se tettek, holott amit ebben a számban nyújtott, az különösen vagány volt.

Videó: Dér Heni és Kucsera Gábor szereplése

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás az LGT Miénk ez a cirkuszát adták elő, és nagy szerencséjük volt, hogy a show-ba beugrottak a Kismenők akrobatikus tudású versenyzői, mert önmagában a páros szereplése némileg vérszegényebb volt az eddigieknél. Még a hirtelen előbukkanó és Edinát körbehajigáló késdobáló sem nyújtotta az igazit: ha csak egy fokkal vérszomjasabb fejet vág, már izgalmasabb lett volna a közbeszúrt kis jelenet. Azért így is jó volt.
Ezek voltak a legsokkolóbb produkciók A Nagy Duett legutóbbi adásában

Az adás különlegessége, hogy több ponton nyílt alkalmunk belepillantani a színpadépítők munkájába, akik általában nem a kamera közvetítésével szoktak a díszlettel ügyködni (a késdobáló tábla mögött is kiszúrtuk ám a srácot, hiába próbált elbújni!), de az effajta rendellenességekbe aki bele is köt, az inkább szakmabeli, a vasárnap este lazulni vágyó nézőnek csak plussz érdekesség.

Jövő héten Hair, AC/DC és Különben dühbe jövünk-számok mellett még egy Szomorú szamuráj is érkezik – lélekben már készülünk.

Ha jártál már életedben Kacsatáncot, nyomj egy megosztást!

 

forrás: Szeretlekmagyarország

 

Hasonló hírek

Az emberek fele kiborult egy cuki babás-cicás videó miatt – VIDEÓ

Edit

A Nagy Duett 2016: Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia a győztes pár!

Edit

Úgy néz ki, Clint Eastwood feleségül vette 35 évvel fiatalabb barátnőjét (Videó)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!