Főoldal > Hírek > Turizmus > Ezek a világ legjobb légitársaságai
Totális készültség, rettegnek a repülőtereken
Képünk illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Ezek a világ legjobb légitársaságai

Hirdetés

A világ legjobb légitársaságait minden évben több szakmai főrum is megválasztja, de maguknak az utazóknak is van beleszólása, hiszen például a Tripadvisoron eldönthetik, hogy szerintük melyik társasággal a legjobb a repülési élmény. Nézzük, hogy döntöttek. Te egyetértesz?

1, Emirates

Ezek a világ legjobb légitársaságai

A dubaji székhelyű légitársaság szinte minden évben a listák élén kap helyet. Modern gépek, színvonalas fedélzeti szórakoztató egység, mindenféle étkezési szokásra, diétára eleget tevő kiszolgálás jellemzi.

2, Singapore Airlines

Az olvasók szerint a nagyon kedves személyzet, a tökéletes kiszolgálás, a finom ételek és a hatalmas lábtér a Singapore Airlines erőssége.

3, Azul

Ezek a világ legjobb légitársaságai 1

Az Azul egy brazil légitársaság, mely a nehezebben elérhető brazil városokat, a dél-amerikai régió országait, illetve Portugáliát és az Amerikai Egyesült Államokat köti össze Brazília nagyvárosaival.

4, JetBlue

A JetBlue az Egyesült Államok legjobb fapados társasága, ahol kedves személyzet és kényelmes ülések fogadják az utazókat.

5, Air New Zealand

Ezek a világ legjobb légitársaságai 2

A Tripadvisor olvasó szerint az Air New Zealandnál teljesen mindegy, hogy a legolcsóbb vagy a legdrágább osztályra veszünk jegyet, a szolgáltatás mindenhol világszínvonalú, mindenki különleges vendégnek érezheti magát.

6, Korean Air

A Korean Air személyzete mindig udvariasan, nagy mosollyal az arcukon várják az utasokat,a lábtér megfelelő és a repülőgép különösen tiszta.

7, Japan Airlines

Ezek a világ legjobb légitársaságai 3

Egy Tripadvisor olvasó, aki elmondása szerint már rengeteg légitársasággal utazott, a Japan Airlines-t részesítette leginkább előnyben.

8, Thai Smile

Az olvasók szerint a Thai Smile igazán utasbarát módon bánik a csomagokkal és a kiszolgálás is remek.

9, Alaska Airlines

Ezek a világ legjobb légitársaságai 4

Az Alaska Airlnes az olvasók szerint nagyszerű szolgáltatásokkal rendelkezik és mindig versenyképes árat biztosítanak.

10, Garuda Indonesia

Ezek a világ legjobb légitársaságai 5

Az indonéz légitársaságok legtöbbje nem repülhet be az európai légtérbe, hiszen biztonsági szempontból nem felelnek meg az európai normáknak. Kivétel képez a Garuda Indonesia, ami Indonézia legjobb, világszínvonalú légitársasága.

Forrás: Ripost

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: