Image default
Média és szórakozás

Ezek a jó magyar ételek adták Dzsudzsákéknak az erőt

Dzsudzsák Balázs a Morning Showban elmesélte, milyen érzés volt a címeres mezben játszani, mi hiányzott legjobban a kint tartózkodás alatt és milyen embernek ismerték meg Ronaldot. No meg az is elárulta, milyen ételektől kaptak erőre.

Egy ország adott hangot büszkeségének itthon és Franciaországban egyaránt, amikor Magyarország labdarúgó-válogatottja 2:0-ra győzni tudott Ausztria ellen az idei foci Eb-n. A sikerszéria az Izland, majd a Portugália elleni döntetlennel folytatódott, és végül a belgák elleni összecsapással ért véget. A vasárnapi meccset ugyan elveszítette a magyar csapat, a nemzet újraéledt bizalmát azonban egy percre sem.

A hazatérő válogatott sztárja, Dzsudzsák Balázs többek között az utolsó összecsapásról is mesélt szerdán a Morning Show-ban. “Az egyértelműen látszott, hogy a csapatok között volt egy sebességbeli különbség, koncentrációban sem voltunk a topon és picit be is pánikoltunk a gyorsan kapott góltól” – mondta a sportoló, aki ennek ellenére boldogan tért haza az Eb-ről.

Ezek a jó magyar ételek adták Dzsudzsákéknak az erőt

Dzsudzsák Balázs a Class FM-ben

A sikerek és természetesen a vereségek is benne vannak egy ilyen játékban, de felbecsülhetetlen volt a válogatottal, magyar címeres mezben megélni ezt” – mesélte a piacvezető Class FM reggeli műsorában Dzsudzsák Balázs, aki társaival meglepve tapasztalva, hogy milyen sokan érkeztek fogadásukra hétfőn a fővárosi Hősök terére. “Fantasztikus volt, hogy ilyen spontán és sokan összejöttek”.

A focista portugál ellenfeléről, Cristiano Ronaldoról is csak pozitívan tudott nyilatkozni.
“Meccs előtt és utána is gratulált a csapatnak, semmi jelét nem mutatta, hogy lenézne, vagy máshogy kezelne minket” – idézte fel Dzsudzsák, aki a világklasszis focistához hasonlóan két gólt lőtt a magyar-portugál meccsen. “Volt bennem egyfajta érzelemkitörés, ami szerintem teljesen normális, hiszen ő a világ egyik, ha nem a legjobb futballistája. Fantasztikus dolog, hogy azon a meccsen én is játszhattam, és meg tudtam mutatni azt a kvalitást, amit várnak tőlem” – vallotta be a sportoló, akinek a kint tartózkodás alatt leginkább a nagymamája legendás töltött káposztája hiányzott.

Ezek a jó magyar ételek adták Dzsudzsákéknak az erőt

“Debrecenben játszottunk még Dárdai Palival, amikor a nagymama anyáékkal küldött úgy 20-25 darab töltött káposztát, aminek híre ment. Mindenki rácsapott, és onnantól kezdve nagyi folyamatosan százötvennel emelte az adagokat és ez így ment a selejtezősorozatok meccsein is” – nevetett Dzsudzsák, akinek most sem lehetett oka a panaszra, hiszen velük tartott egy magyar szakács is, akitől csapattársaival gulyáslevest vagy akár bundáskenyeret is kérhettek. A jó magyar ételek adta energiára pedig szükségük is van, hiszen a futball válogatott hamarosan megkezdi a felkészülést a világbajnokság selejtezőjére.

 

forrás: eletforma.hu

Hasonló hírek

Ciki: Britney Spears éneklés helyett csak tátogott James Corden mellett

Edit

VIDEÓ: Kasszás Erzsi a Kasza Taxiban mesélt az őt ért oltogatásokról

Edit

Senki sem tudja, hogyan végződik majd az Agymenők

Géza